FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu le-a răspuns celor care-i cer demisia + Ce se va întâmpla în CEx la contestația FCSB: "Argăseală nu va avea drept de vot"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 17:34

Într-un interviu pe youtube pentru contul oficial al FRF, Răzvan Burleanu a abordat două probleme importante: situația președinției sale, contestată de unii oameni de fotbal, și cum se va decide contestația FCSB-ului, în cazul titlului câștigat de Viitorul.

"E foarte ușor să-i soliciți unei persoane să-și dea demisia. Eu le propun tuturor care cer asta să-și asume o funcție publică și vor vedea că nu-i chiar așa ușor.

Cei care nu înțeleg cu ce se ocupă FRF îi invit să vină alături de mine să petreacă 24h sau o săptămână întreagă. Abia atunci vor vedea despre ce e vorba într-o instituție", a declarat Burleanu la FRF TV.

Burleanu a vorbit și despre Comitetul Executiv care va avea loc pe 26 mai, după ce FCSB a contestat campionatul câștigat de Viitorul.

"Îmi doresc ca toate părțile implicate să-și prezinte situația. Domnul Argăseală nu va avea drept de vot pentru că e o situație care-l privește în mod direct. Știm cu toții că dânsul e în Comitetul Executiv, iar asta înseamnă că nu e normal să voteze", a adăugat Burleanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
gabiprossi
gabiprossi  •  23 Mai 2017, 17:06

Cara-te ***, du-te in bratele aluia care te-a priponit acolo la frf!!! Sa te promoveze sef absolut pe fotbalul mondial, e mizilic la valoarea ta!!! Du-te si sa-ti dea Dumnezeu zile si sanatate, cate urechi ai la capul acela de intelectual rasat, dedicat trup si suflet cauzei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Mai 2017, 11:46

Dl Argaseala nu este membru in CEx pentru ca reprezinta Steaua, ci pentru ca reprezinta echipele de prima liga.In mod normal, la prima liga ( principalul vector al FRF, dupa nationala, care tot prima liga o cam da ) ar trebui sa existe un membru supleant, care sa voteze , daca vreunul este implicat. Asa se face intr-o tara normala, intr-o federatie normala, nu cum doreste Dl Burleanu ca fotbalui feminin, sau de sala, inpreuna cu Divizia C sau B sa aiba o pondere mai mare in vot. Asta probabil pentru ca pe astia ii domina usor. Cu mai multa sau mai putina pondere, dl Burleanu tot mai frecvent "produce" abuzuri, si greseli, se vede ca nefiinf si fotbal, nu il poate intelege.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  23 Mai 2017, 10:45

Membrii Comitetului Executiv al FRF trebuie sa aiba mare grija cum voteaza in cazul stabilirii campioanei 2016-2017. Avand in vedere cazul Mititelul versus FRF, votul dat de membrii CEx trebuie sa fie bazat exclusiv pe litera regulamentului si nu pe considerente de constiinta, de sentimentalism, de simpatii. O decizie care afecteaza interesele unei parti si genereaza prejudicii nu se poate lua pe interpretari ale regulamentului, pe constructii sau dezvoltari de logica, pe comparatii cu alte situatii din trecut, ci exclusiv in conformitate cu dispozitiile scrise ale regulamentului. Atentie mare la vot pentru ca intr-o eventuala actiune in justitie, de recuperare a prejudiciului creat, faptele celor care voteaza si decid se vor analiza pe baza regulamentului scris nu pe supozitii, interpretari, analize comparative, ori in regulament se precizeaza clar: in caz de egalitate criteriul de departajare este cel al meciurilor directe din campionat, deci toate cele 4 meciuri.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează