FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu lovește din nou » O altă declarație pretențioasă făcută de șeful FRF: "Nu putem vorbi despre înaltă predictibilitate"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 12:42

Cunoscut pentru declarațiile pretențioase, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit azi un nou exemplu.

Burleanu a criticat situația în care a găsit fotbalul românesc, în 2014 când a venit la FRF, și a vorbit despre planurile pe care le are.

"O calificare la Campionatul Mondial ar fi o performanţă istorică, pe care cred că o putem obţine. Dar când a fost un teren arid, în ceea ce priveşte dezvoltarea fotbalistică și când lucrurile nu au fost făcute cum trebuie, nu poţi să vorbeşti despre o înaltă predictibilitate în ceea ce înseamnă performanţă sportivă. De aceea, ce vom face astăzi să nu aşteptaţi să se vadă mâine. O perioadă de timp în care pot să evolueze lucrurile înseamnă 6-8 ani.

Ne dorim să oprim această pauză de 20 de ani. Şi cu siguranţă,  fiecare dintre jucătorii echipei naţionale îşi doreşte acelaşi lucru. Dincolo de bucurie, o astfel de calificare va influenţa cariera fiecăruia dintre ei. În acest sistem orice meci este ca o finală şi prima finală este împotriva Danemarcei", a spus Burleanu la TV Dolce Sport.

Citește și: Platitudinile lui Răzvan Burleanu: de la "EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie" la "Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2017, 16:07

ba ce mecla de om cu probleme...

blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2017, 13:41

baaa moldovene *** cit de afon esti de fotbal ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează