FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Burleanu n-a avut bani de "Bursuc" » Ce se ascunde în spatele refuzului lui Petrescu de a prelua naționala

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 20:56

Deși "Bursucul" era în pole-position pentru preluarea primei reprezentative după debarcarea lui Daum, Dan Petrescu a anunțat astăzi că va rămâne la CFR Cluj pentru a încheia proiectul la care s-a înhămat în urmă cu trei luni.

Totuși, motivul real pentru care Petrescu a refuzat naționala ar fi, de fapt, altul.

Conform TV Digi Sport, antrenorul lui CFR Cluj solicita la națională un salariu de 500.000 de euro pe an, plus 500.000 în cazul în care ar fi reușit să califice echipa la Europeanul din 2020.

Federația n-ar fi fost însă de acord cu doleanțele lui Petrescu. Forul condus de Burleanu i-a oferit lui Petrescu doar 300.000 de euro, iar discuțiile dintre cele două părți au fost sistate definitiv. 

Citește și: EXCLUSIV UPDATE Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj » Varianta venirii la națională a picat în mod oficial

Ce spune Mutu despre negocierile dintre Contra și șefii FRF: "Să ne spună și nouă Federația dacă ne ia antrenorul"

Ce le-a ascuns Contra șefilor lui Dinamo? Dezvăluiri de ultim moment: "FRF se întâlnea cu el de o lună"

E oficial! Christoph Daum nu mai este selecționerul României » Anunțul de ultimă oră al FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dinamo100
dinamo100  •  15 Septembrie 2017, 12:43

Stiti cum e asta? "Cat sa cer, ca sa nu fie de acord?!", cam asa a gandit Petrescu. Realitatea e asta, spusa mai pe furis sau pe fata, nici un antrnor care are un contract bun nu isi doreste la nationala, unde riscurile sunt enorme, iar sansele de a realiza ceva notabil in prezent sunt aproape nule. Dan Petrescu stie foarte bine ca isi va lua o tona de injuraturi si ca baza de selectie pentru nationala e la pamant. Nu are cum sa produca rezultate pe termen scurt, asta e clar. Boloni a spus-o mai clar recent: orice antrenor ai aduce acum are o importanta mica fiindca baza de selectie e tot aia.

daniaania
daniaania  •  15 Septembrie 2017, 11:37

Daca nu au bani pt. antrenor autohton atunci cu siguranta nu ne vom califica nici in 2020. Nici un antrenor cu state nu face munca gratis...

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Septembrie 2017, 11:04

Aveti o " sursa " foarte credibila : digi (sau jiji). Stimati gazetari ai GSP cu cat ii barfiti mai mult pe CFR ,ii va creste popuralitatea si cu cat o laudati mai mult pe fcsb ii va scadea.Aveti o "sursa" la fel de credibila ca si Becali la adresa lui Petrescu .Il are pe Radoi.Asa zice ,la un pahar de vorba .Si dumneavoastra publicati. Bravo profesionalism. Unde sunt vremurile cand Steaua sprijinita de fam Ceausescu castiga campionatul inainte de a se incepe?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează