FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Căpitanul echipei naţionale a vorbit cu preşedintele FRF despre noul selecţioner: "Sînt mai puţin de 5 variante"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 19:32

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, despre viitorul selecţioner al naţionalei.

"Piţurcă nu cred că duce lipsă de bani, dar e clar că oferta e una extrem de generoasă. Am avut discuţii cu preşedintele FRF despre viitorul selecţioner, dar astea deocamdată rămîn între noi.

Am avut o discuţie complexă. Nu sînt foarte multe variante. Sînt mai puţin de 5 variante. E un mix între antrenori tineri şi în vîrstă. Toate părerile oamenilor de fotbal despre viitorul selecţioner vin cu interes.

Mircea Lucescu are contract cu Şahtior, de aceea mi-e greu să cred că ar putea reveni la echipa naţională", a spus Răzvan Raţ la Digisport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
schnel
schnel  •  20 Octombrie 2014, 23:03

As vrea o ciorba de burta cu otet si smantana.

moshu__cu_sacu
moshu__cu_sacu  •  20 Octombrie 2014, 21:18

Cine e ?

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  20 Octombrie 2014, 20:50

Venirea unui antrenor STRAIN ar aduce ROMANIA in NORMALITATE. - In primul rand - ar fi promovate ADEVARATELE valori, atatea cate mai sunt, fara gugustiuci de-alde Cocis-Florescu, - In al doilea rand, si MAI important, ar promova MUNCA ADEVARATA - care sa merite LUNAR cele 30 de salarii minime pe economie pe care le are pana si cel mai tont analfabet din Liga1 RO. DAR Fotbalistii PUTUROSI si publicul HABARNIST opteaza majoritar pentru ANTRENOR ROMAN, care o va "turna" ca-n Romanika, tot ca pana acum - stil "LASA-MA SA TE LAS - CU CkyURU-N POARTA".

Vezi toate comentariile (15)
Comentează