FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 21:45, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Căpitanul Greciei e optimist înaintea confruntării cu România: ”Vrem să începem cu o victorie drumul spre Euro”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 09:55

Noul căpitan al naţionalei Greciei, atacantul Dimitris Salpingidis, a declarat, marţi, că speră ca reprezentativa sa să înceapă cu o victorie în faţa României grupa de calificare la Campionatul European din 2016.
"Sîntem un grup şi încercăm să aducem cît mai multe bucurii Greciei. Pentru mine e cea mai mare onoare să fiu desemnat liderul din teren şi o mare responsabilitate. Sper să reuşim calificarea la Euro şi să începem grupa cu o victorie în meciul cu România", a declarat Salpingidis.

Mijlocaşul Kostas Fortounis a declarat că meciul cu România va fi extrem de dificil: "Noul nostru antrenor, Claudio Ranieri, este un tehnician experimentat. Sigur, va avea nevoie de timp pentru a cunoaşte cît mai bine fiecare jucător, dar are experienţă pentru a obţine rezultate imediate. Va fi un meci extrem de dificil cu România. Cu un antrenor nou pe bancă şi cu multe nume noi în lot, va fi un test pentru noi să vedem în ce stadiu ne aflăm".

Meciul dintre Grecia şi România va avea loc duminică, la ora 21:45, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
margelatu2011
margelatu2011  •  03 Septembrie 2014, 11:12

Pitzi vs Ranieri...Pitzi vs Ranieri...Pitzi vs. Ranieri.... Hmmm. O decizie dificila aici!? N-as prea crede! :( NUMAI o minune sau calitatile jucatorilor romani pot aduce ceva bun pt Romania in acest meci! :(

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 11:03
Postat de bobinatul pe 03 Septembrie 2014, 10:40

Ar fi culmea sa vrea sa inceapa cu un egal.

..)) just.

sakamoto
sakamoto  •  03 Septembrie 2014, 10:40

Romania nu are nici o sansa, este haos in fotbalul romanesc. Mafia Sandu inca stapineste ca o caracatita acest popular sport. Selectionerul Romaniei nu are rezultate la echipe de club, le-a retrogradat cam pe toate pe care le-a antrenat. Din punct de vedere tactic Pitzi este zero barat. Datorita incapacitatii lui profesionale-absolvent de 8 clase- inteligenta foarte scazuta, am pierdut barajul pt CM din Brazilia cu grecii. L-a pus Satana pe Pitzi sa joace la ofsaid cu grecii si am primit 2 goluri a proasta! Unul in Grecia si altul la Bucuresti. Golurile calificarii grecilor. Cu un selectioner capabil ne-am fi calificat, chiar daca nu avem fotbalisti de valoare. Pitzi=caricatura de om!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează