FOTBAL  »  NATIONALA  »  MONDEN

Ce au făcut Mutu şi Marica după 1-4 cu Olanda? Dezvăluiri din club: "Au băut shoturi şi mergeau des la baie cu fetele chemate special pentru ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 10:08

Apar dezvăluiri surprinzătoare despre petrecerea la care doi dintre jucătorii echipei naţionale, Mutu şi Marica, au participat în noaptea de marţi spre miercuri, într-un club de noapte, unde au ajuns şi cîţiva dintre fotbaliştii lui Van Gaal, printre care şi Huntelaar.

În emisiunea WOW Biz de la Kanal D, o fată care a susţinut că a fost prezentă în acel club a făcut o serie de afirmaţii incredibile: "Eu şi alte fete am fost invitate acolo cu o zi înainte. Ni s-a spus că vor veni Mutu şi Marica şi ni s-a promis o sumă de bani pentru că acceptăm să mergem, e vorba de 150 de euro, iar dacă va fi cazul de mai mult, adică de sex sau să plecăm cu băieţii undeva anume, atunci ne priveşte pe fiecare, vor fi bani în plus, în afară de cei 150 de euro. Am făcut cunoştinţă cu Mutu în club, el a comandat la masă numai mîncare de calitate, veneau tăvile cu shoturi de băuturi la fiecare 10 minute.

M-am sărutat cu Mutu cam după o oră, însă sînt supărată că n-a vrut să mergem împreună acasă. Şi el, şi Marica mergeau des la baie, însoţiţi de cîte o fată, nu ştiu ce făceau acolo. Marica a plecat destul de repede, iar din sursele mele, ştiu că a plecat cu Agnes, un cunoscut top-model", a spus respectiva fată, care însă a dat interviul cu spatele la cameră, iar vocea i-a fost bruiată.

Marica a intervenit în emisiune şi s-a arătat revoltat de spusele fetei: "Domnişoară, deja baţi cîmpii, cum poţi să spui tot ce ai zis pînă acum? Eu m-am dus la baie o singură dată, iar intrarea la baie era comună şi pentru bărbaţi, şi pentru femei. În plus, cum poţi să zici că am plecat eu cu cineva din club, cînd eu am plecat singur? Cred că ni s-a pregătit o cursă", a spus Marica. "Nu recunoşti nici măcar că te-ai sărutat cu o fată în club, că asta am văzut cu ochii mei?", a continuat respectiva. "Aşa ceva n-a existat, atît am avut de spus", a replicat Marica, după care a ieşit din emisiune.

În studio, în scurt timp a apărut şi Nicolae Mitea, care le-a luat apărarea fotbaliştilor: "Cred că această fată nu şi-a revenit din beţie, mai ales că a vorbit mai devreme despre shoturi de băutură. Cred că inventează tot ce spune aici". "Tu taci din gură că dacă stau să mă gîndesc bine parcă te-am văzut şi pe tine p-acolo", a spus fata, moment în care Mitea a reacţionat: "N-aveam cum, eram în pat cu iubita mea, Andreea, la ora aia. E adevărat că m-a sunat un fost coleg de la Ajax să mă cheme în club, dar dormeam cînd m-a sunat". Andreea Tonciu a intervenit şi ea telefonic: "Niki Mitea n-a fost în club, era în pat, lîngă mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
booba
booba  •  18 Octombrie 2012, 22:55

"Apar dezvăluiri surprinzătoare " Ba' chiar foarte surprinzatoare.

doboska68
doboska68  •  18 Octombrie 2012, 22:50

Parerea mea e ca nu aveau ce cauta in acel local!Dupa o infringere usturatoare mai avea chef la bautura,la femei???!!!Si sa fie si mai rau cu inamicii???!!Nuuu,asta e chiar nesimtire totala!!!Merita sa fie criticati dupa comportamentul fata de suporteri,de tara si de toate!Pacat ca si dupa 1-4 mai aveau chef de discractie!!!Afara din lot pe toti care au fost acolo!!!Dupa cum stiu pe Piti,el nu tolereaza astfel de lucruri!Chiar sunt curios cum va reactiona!!!

danny1252
danny1252  •  18 Octombrie 2012, 21:45

Nu vi se pare ca cel din planul al doilea este Viorel Moldovan ??? Oricum si oricine ar fi fost in acel bar...pacat ca am ajuns sa facem vânatoare de vedete in România de astazi. Ptr. voi "jurnalistii" astia de 2 bani nu conteaza decât stirile de scandal si cum sa-i murdariti pe cei pe care-i invidiati.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează