FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3

Ce urmează pentru "tricolori" » Italia, tragere la sorți, turneu final!

Primul meci de pregătire va fi împotriva Italiei, pe care am întîlnit-o la ultimul Euro
Primul meci de pregătire va fi împotriva Italiei, pe care am întîlnit-o la ultimul Euro

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Presa peninsulară a anunțat perfectarea unui amical cu România luna viitoare. Apoi, în decembrie, e tragerea la sorți. Turneul final durează fix o lună: începe pe 10 iunie și se termină pe 10 iulie.

România s-a calificat la Euro 2016 și, în noiembrie, își permite să umple calendarul internațional cu un amical de lux în locul eventualului baraj. Împotriva Italiei, o altă echipă calificată la Euro! Acesta ar urma să aibă loc pe 17 noiembrie, pe Stadio Dall'Ara din Bologna.

Urmează emoțiile tragerii la sorți. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 6 grupe a cîte 4 pe 12 decembrie 2015, într-o ceremonie care va avea loc la Palais des Congrès de la Porte Maillot din Paris.

Pînă la turneul final, România va susține o serie de partide amicale. Mai mult, în luna februarie, băieții care au dus România la Euro ar putea intra în cantonament.

Noul sistem de la Euro:

  • 6 grupe de cîte 4 echipe
  • se califică în "optimi" primele două echipe din fiecare grupă și cele mai bune patru locuri trei. Așadar, nu prind fazele finale ultimele locuri din grupe și doar două locuri trei
  • finala se joacă la o lună distanță de start, 10 iunie - 10 iulie

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
ottonelu
ottonelu  •  12 Octombrie 2015, 16:22

Băi oameni buni, voi nu vă da-ți seama de mișculațiile UEFA și FIFA? UEFA nu mai e ce a fost acum treizeci de ani! Se acaparează țari care n-au nici o treabă cu continentul Europa. S-a început cu Cipru și Israel, perfid. Mai nou e Kazahstan,Azerbaidjan, etc, etc.,.. care e ce? O putere petrodolară, Kazahstan, atât. Superputerile sunt stăpânii naivității geografilor, oare? Normal, ei au fost ăia care delimitau, dar la comandă... Masonii. De ce trebuie la fiecare meci covorul rosu și poarta aia masonică? Burleanu știe de ce, și la ce se închină!! Plus cubul ăla de pe STADIONUL NATIONAL!

liviu79pit
liviu79pit  •  12 Octombrie 2015, 13:02

cel mai de rahat campionat european! cum sa se califice jumate de continent? s-a diluat competitia in ultimul hal! rusine lui platini! niste idei penibile care scad concurenta intre echipe, atat nationale cat si cele din cupele europene!

4patraulea
4patraulea  •  12 Octombrie 2015, 11:38
Postat de plischi pe 12 Octombrie 2015, 10:44

amicalul cu italia ne va arata, poate, cat de slaba a fost grupa noastra, chiar daca un amical este numai un amical. avem norocul si de data aceasta ca nu vom fi bagati in ultima urna. si aici grupa de calificare ne-a permis sa avem aceasta bafta. mai departe? depinde de cine va conduce trupa la turneul final, depinde de ce lot isi va forma, depinde si de cum va fi pleioful din primavara, poate il luam pe fatai, poate apar niste pustani altfel decat papp, chiriches, pintilii, popa, chipciu samd.

amicalul cu italia nu va arata nimic, pe aia-i doare-n cara, pe romani la fel, amicalul e amical

Vezi toate comentariile (16)
Comentează