FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, PRELIMINARII CM 2018

Chipciu și un coleg de la Anderlecht au vorbit înaintea meciului cu Polonia » Românul e pesimist: "E o echipă mult mai bună ca noi"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 19:47

Mai sunt două săptămâni până la meciul dintre Polonia și România, însă Alexandru Chipciu nu pare prea optimist înaintea acestui joc din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

"Trebuie să fim realişti: Polonia este o echipă mult mai bună ca noi, ne-a bătut fără drept de apel la Bucureşti, dar asta nu înseamnă că noi vom merge în Polonia cu gândul că nu vom putea câştiga. Vom pregăti meciul să câştigăm acolo, chiar dacă pare acum imposibil.

E ciudat că pare imposibil să baţi în Polonia, având în vedere că acum câţiva ani, România bătea poate lejer Polonia, dar noi vom merge acolo să câştigăm şi să păstrăm în continuare şanse la calificare. Dacă vom câştiga acolo, cu siguranţă şansele noastre la calificare vor fi mari.

Şi dacă vom face un rezultat nefavorabil, la locul 2 mai păstrezi teoretic şanse, dar ştim că locul 2 trebuie să aibă şi el punctaj ca să poată să meargă la baraj. Am ajuns într-o situaţie dificilă, e vina noastră pentru că puteam face ca lucrurile să fie mai bune. Dar eu ce pot să zic e că voi face tot ce ţine de mine ca să joc cât mai bine şi să ajut echipa naţională", a spus Chipciu la TV Digi Sport.

Chipciu spune că a vorbit și cu Lukasz Teodorczyk, colegul său de la Anderlecht: "Nu am vorbit foarte mult despre asta pentru că am avut finala de campionat acolo şi era important să câştigăm campionatul. Ei privesc meciul ca pe unul important. Am vorbit cu el şi după primul meci şi vorbeam că la 1-0 au simţit în anumite momente că putem mai mult noi, dar din păcate a fost acel deznodământ".

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1;

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  26 Mai 2017, 23:34

Ce ma ???Romania 94 se distra cu Polonia de azi..din pacate au disparut fotbalistii barbati din nationala Romaniei..acum joaca copiii instabili psihic ca tatarusanu, stanciu, chiriches, keseru..nu avem si noi macar 3,4 fotbalisti cu talie sau macar de forta.. il cheama pe dragos grigore de la al sailia..si a mai fost si capitan..Dragos Grigore capitanul Romaniei !!!!! Am ajuns rau , asta inseamna dragos grigore capitanul nationalei..de la Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu, Lobont,Chivu, Mutu..chiar si Rat sau Marica..sa ajungi la Dragos Grigore ..jale

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Mai 2017, 22:16

Binenteles , Polonia e la nivelul Romaniei *94....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează