FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Christoph Daum a încercat să readucă la națională unul dintre cei mai importanți stranieri: "N-a fost pregătit să avem o discuție"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 10:31

Christoph Daum a încercat să discute cu Ștefan Radu în încercarea de a-l readuce pe acesta la echipa națională. Selecționerul susține însă că n-a avut nici o șansă de a-l convinge, însă îi lasă ușa deschisă. 

"Nu am putut discuta direct cu el așa că am încercat să ajung la el prin agentul său, chiar și prin intermediul câtorva prieteni, care-l cunosc.

Din nefericire, nu a fost pregătit pentru conversație și trebuie să îi respect decizia.

Pentru că ar trebui să fie o alegere venită de la el să joace pentru naționala României. Ar trebui să fie o plăcere și o onoare să joace pentru această țară", a spus Daum conform DigiSport.

Ștefan Radu a fost integralist în 4 din 5 meciuri din acest sezon la Lazio. Fundașul a reușit să înscrie cu Pescara în victoria cu 3-0. 

Ultimul meci al lui Ștefan Radu la echipa națională a fost în martie 2013. Atunci România remiza în Ungaria, scor 2-2.

Citește aici mai multe detalii despre motivele pentru care Ștefan Radu a renunțat la națională

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
torque07
torque07  •  25 Septembrie 2016, 00:38

peste 4, 5 ani vine...termina de luat €€ de la Lazio apoi mai scoate si ceva de la FRF si poa sa iasa la pensie..nu-l mai bagati in seama pe fomistul asta de Radu.

sibsibsib
sibsibsib  •  22 Septembrie 2016, 14:42

Sigur se va intoarce la nationala, dar cu titlu de "Fundas de onoare"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează