FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cine preia naționala după EURO? "Tandemul Mircea și Răzvan Lucescu e cea mai bună variantă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 22:08

Anghel Iordănescu pare dispus să renunțe la cîrma echipei naționale după Campionatul European din Franța. În locul acestuia s-a vehiculat numele lui Viorel Moldovan, dar și un eventual tandem Mircea Lucescu - Răzvan Lucescu.

Ultima variantă e considerată cea mai bună soluție de Ilie Dumitrescu, care a vorbit la Digisport despre acest subiect.

"Dacă va fi director tehnic, înseamnă Mircea Lucescu că nu va sta în România și va putea să o antreneze pe Șahtior. Răzvan ar fi aici, cu o echipă puternică, cu experiență din toate punctele de vedere, dar cred că trebuie să ne gîndim la un proiect pe 5-6 ani, pentru că nu îi văd pe domnul Lucescu și pe Răzvan venind doar pentru o campanie.

Ar fi o lovitură de imagine fantastică pentru FRF dacă l-ar aduce director tehnic pe Mircea Lucescu și antrenor pe Răzvan Lucescu. Văd capacitatea ca cei doi să construiască ceva.

Am o mare încredere în Mircea Lucescu, pentru tot ceea ce a realizat la Șahtior și în fotbalul românesc, pentru cum ne-a reprezentat", a spus Ilie Dumitrescu la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
eucutine
eucutine  •  11 Februarie 2016, 09:19

de preferat ar fi tridentul Mop-Talent-Mache.

855172754605562
Ioan Hanga  •  11 Februarie 2016, 08:41

Pacat ca au murit A.Niculescu.V.Stanescu ori St.Kovacs(Dumnezeu sa-i ierte). Ne putem gandi si la ei. Iar un tandem format din tata si fiu,ideea e buna doar ca bataie de joc. Am fi unici in lume ...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  11 Februarie 2016, 08:11

asa e, cei 2 antifotbal-isti furati de arbitri, urmariti de ghinion si tramvai au mai fost la nationala si ne-au lamurit ! Pacat de Ilie ca a fost un mare fotbalist !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează