FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, 21:45, ROMANIA TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ciprian Tătăruşanu a picat testul decisiv: nu poate să joace cu Grecia!

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 16:23

Ciprian Tătăruşanu a mers cu secundul Gabi Boldici la un teren de antrenament pentru a efectua o şedinţă de pregătire care să decidă dacă jucătorul de 27 de ani e apt să evolueze diseară, de la 21:45, în Grecia-România, meci transmis în direct de România TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenamentul la care a fost supus a arătat că portarul Stelei nu poate evolua diseară. Selecţionerul Victor Piţurcă a decis să-l testeze pe portar pentru a vedea dacă acesta mai resimte dureri la spate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Noiembrie 2013, 15:48

Da, după meci vom afla vedictul final, dacă joacă sau nu tătărușanu. Prefer „pisica de piatră” lobonz decât pe gafeurul ăsta.

mama.is.here
mama.is.here  •  15 Noiembrie 2013, 14:22

Macar azi fi si tu patriot Tatarusene si zi ca te doare spatele...te rugam frumos, nu-i asa ca inca te mai doare? Nu asa tare, dar inca te mai tine putin spatele...

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  15 Noiembrie 2013, 13:41

hai bai cipriane, hai in poarta ca avem treaba, bai tata, bai...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează