FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA, AZI, 14:00, EUROSPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cît costă cel mai promiţător produs al naţionalei Under 17? » Himcinschi, vîndut pe 200.000 de euro

Himcinschi (stînga) a atras atenţia prin golul marcat împotriva cehilor Foto: Cristi Preda (Belgrad)
Himcinschi (stînga) a atras atenţia prin golul marcat împotriva cehilor Foto: Cristi Preda (Belgrad)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 21:41

Oficialii Unirii Alba Iulia negociază cu AEK Atena transferul lui Fabian Himcinschi pentru a scăpa clubul de la faliment

Cel mai promiţător produs al naţionalei Under 17, atacantul Fabian Himcinschi are şanse mici să mai prindă vreun meci în Liga 1. Oficialii Unirii Alba Iulia negociază intens transferul său cu AEK Atena, gruparea elenă fiind dispusă să ofere 150.000 de euro pentru o mutare definitivă. "Singura soluţie la îndemînă este să-l vindem pe Himcinschi. Trebuie să facem rapid rost de bani, pentru a plăti datoriile către jucători. Mai negociem zilele viitoare pentru a scoate un preţ mai bun", a specificat Vasile Trifan, vicele Unirii. Divizionara secundă speră să obţină măcar 200.000 de euro pentru a putea să-şi plătească jucătorii, lăsaţi liberi pînă astăzi pentru că nu au mai existat fonduri pentru masă!

Giovanni pe fir
Vineri, la Belgrad, şefii Unirii cu tatăl jucătorului şi cu impresarul Giovanni Becali au luat masa împreună, la discuţii asistînd şi Gică Hagi. "Pe Fabi îl vor mai multe echipe europene, între care şi cele din Grecia, care au venit cu propuneri ferme. M-aş bucura să plece, atît pentru el, cît şi pentru Unirea. Oferte sînt, depinde de club spre ce va opta", a mărturisit antrenorul Adorian Himcinschi.

22 de minute a jucat Fabian Himcinschi în Liga 1, contra Mediaşului (5-0), pe 15 mai 2010

300 de euro e salariul lunar al atacantului la Unirea Alba Iulia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
nsanyi23
nsanyi23  •  09 Mai 2011, 09:36

Pacat pentru sportul romanesc

berezan_vlad
berezan_vlad  •  09 Mai 2011, 08:53

Cum ma, asta nu era ala de-l cautau Liverpool, Chelsea, Man. United, Arsenal, Barcelona, Real Madrid si AC Milan? Acu il ia AEK Atena? Impresii impresii...

ciupi0812
ciupi0812  •  09 Mai 2011, 06:41

am auzit ca grecii le vor da ardelenilor si cinci mingi medicinale, drept bonus. in ce trista lume traim, fratzilor...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează