FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRESA INTERNAŢIONALĂ

Claudiu Keşeru, şi în Spania! Presa iberică îl elogiază pe fotbalistul Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 20:02

După partida amicală cîştigată de România în faţa Danemarcei, scor 2-0, cu o "dublă" din partea atacantului Claudiu Keşeru, presa din Spania l-a elogiat pe acesta şi i-a făcut o descriere aparte.
Jurnaliştii de la AS au postat un clip prin care au evidenţiat calităţile fotbalistul stelist: "Atacantul Stelei are un control foarte bun şi driblează portarul la primul gol al victoriei echipei sale naţionale. A doua reuşită a fost un trasor impresionant".

După meci, Claudiu Keşeru a luat ac asă mingea cu care a înscris cele două goluri ale partidei cu Danemarca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
hotangels
hotangels  •  20 Noiembrie 2014, 11:29

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 35 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege .HotAgels.ro

castaway
castaway  •  20 Noiembrie 2014, 03:05

Ai grija sa nu patesti si tu ca Lucica ! Cica l-au gasit astia lucrand ca dentist si l-au declarat incompatibil. Danezii au cerut pentru el o suspendare de 16 meciuri !

black_widow
black_widow  •  19 Noiembrie 2014, 23:32
Postat de tisiem pe 19 Noiembrie 2014, 23:06

Sigur o fi luat mingea care trebuie? Nu i-o fi schimbat-o copiii de mingi intre timp, la vreun out? De fapt, e sigur ca a inscris ambele goluri cu aceeasi minge?

Gestul e simbolic. In joc sunt mai multe mingi insa conteaza, cea care atunci cand fluiera arbitrul finalul este inca pe teren.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează