FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 0-2

Clipe de groază pentru Alex Chipciu! S-a temut să nu i se fi mişcat şuruburile din picior » Diagnosticul lui Pompiliu Popescu

Alex Chipciu
Alex Chipciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 12:52

Alexandru Chipciu, 25 de ani, s-a accidentat aseară în partida echipei naţionale cu Finlanda, scor 2-0. Acesta a fost schimbat imediat după pauză cu Lucian Sînmărtean. 

Accidentarea îi dă bătăi de cap lui Costel Gâlcă, care are mare nevoie de Alex Chipciu, pentru Steaua urmînd un program infernal, 7 meciuri în 20 de zile.

Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, e de părere că acesta va avea nevoie de cîteva zile de pauză, şi s-ar putea să nu fie pe teren în meciul cu U Cluj, care e duminică, de la ora 21:00, care e în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Lovitura la piciorul drept a fost primită în zona unde are tija (n.r. după operaţia suferită anul trecut). După primul consult aş zice că trebuie să stea cîteva zile, dar abia după ce face o radiografie se va putea pune un diagnostic clar", a precizat medicul echipei naţionale conform DigiSport.

Alex Chipciu s-a temut că accidentarea ar putea fi legată de o posibilă mişcare a şuruburilor cu care este prinsă tija în picior.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
andytheblue
andytheblue  •  15 Octombrie 2014, 18:41
Postat de rozu pe 15 Octombrie 2014, 15:56

baga'ti'i niste suruburi si'n capatzana! ca are minte ioc...

aici ai dovedit ca esti esuat !

whiteredarad
whiteredarad  •  15 Octombrie 2014, 18:33

Fractura la Chipciu a fost la mijloc,a fost operat cu "tija zavorata"- cu doua suruburi,la capete. Oricum fractura este vindecata. Cum nu cred sa fie vorba de o alta fractura (nu ar mai fi putut calca pe picior),pare o contuzie,care necesi7a intre 4-14 zile.

vladutz13
vladutz13  •  15 Octombrie 2014, 16:01
Postat de adriann_ pe 15 Octombrie 2014, 15:47

Da, asta il strica pe el, mintea putina pe care o are. Cand abia ai cateva clase facute taras-grapis ar trebui sa ai barem bunul simt sa stii sa taci, nu sa iesi tu primul sa-ti dai cu presupusul despre lucruri care te depasesc complet.

S-ar putea sa nu fie foarte educat... nu stiu, insa Chipciu este un jucator foarte inteligent. Urmareste-i interviurile sa vezi diferenta fata de alti fotbalisti romani. Nu o sa vezi la el limbajul de lemn sau cliseele de la altii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează