FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA1 ŞI GSPTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Colecţie de bişniţari » Doar 23.000 de bilete vîndute pentru meciul cu Turcia, FRF cheamă lumea la stadion

Casele de bilete de la Arena Națională au intrat sub stăpînirea șmenarilor
Casele de bilete de la Arena Națională au intrat sub stăpînirea șmenarilor

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 20:08

Ieri, bişniţarii erau majoritari în jurul Arenei Naţionale, în timp ce fanii nu cumpăraseră nici măcar jumătate din tichetele puse în vînzare.

După victoria clară cu Ungaria, "federalii" îşi imaginau un stadion arhiplin pentru meciul cu Turcia. Însă fanii nu s-au înghesuit la casele de bilete: pînă aseară, jumătate dintre tichete rămăseseră nevîndute!

FRF, luată prin surprindere de evenimente, a intrat în panică. A anunţat pe site-ul oficial că au fost cumpărate doar 15.000 de bilete, iar jucătorii şi stafful tehnic au făcut apeluri apăsate către suporteri.

Şmenarii fac valuri
Peisajul din faţa Arenei Naţionale arăta, ieri, ca o piaţă din centrul Istanbulului la ora de vîrf. Bişniţarii s-au "mobilizat" şi au venit în număr mare, probabil pentru a scăpa de pierderile de la meciul cu Ungaria, cînd au rămas cu mii de bilete nevîndute.

În jur de 20-30 de şmenari agasau oamenii şi se certau pe "clienţi". Culmea, peste drum, forţele de ordine priveau pasive! Iar preţurile au explodat pe piaţa neagră: un bilet la peluză costa de 4 ori mai mult în parcarea stadionului!

Sold-out la peluză
Deşi pe panourile din faţa caselor scria că biletele la peluză s-au vîndut, de la intrarea în complex pînă la casieră, ţi se oferea, de cel puţin 5 ori, un bilet în aceeaşi zonă. Dar la suprapreţ! Drept dovadă, coregrafia suporterilor de la meciul cu Ungaria a fost incompletă. Casele de bilete vor fi deschise pîna diseară, la ora 19:00.

Nici turcii nu se înghesuie!
Deşi federaţia de la Istanbul a primit 2.500 de bilete pentru meciul cu România, turcii n-au cumpărat nici jumătate. "La meci vor fi prezenţi aproximativ 500 de suporteri turci", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, pentru Mediafax. Biletele rămase nevîndute n-au fost trimise înapoi la FRF, aşa cum s-a întîmplat la meciul cu Ungaria, ci au fost puse spre vînzare online.

Marica: "Lumea nu are bani!"
Într-o conferinţă de presă susţinută ieri la Mogoşoaia, Ciprian Marica a comentat puţinele bilete vîndute pentru meciul de diseară. "Nu este simplu să plăteşti două bilete unul după altul, implică nişte costuri importante. Nu toţi au bani, dar cred că vor face eforturi să vină la stadion", a punctat atacantul "tricolor".

Mesajul echipei pe site-ul FRF:
"Vă aşteptăm la Arena Naţională, mulţumindu-vă pentru atmosfera creată la meciul contra Ungariei şi pentru modul în care îi veţi purta pe tricolori spre victorie şi mîine seară!"

41.405 a fost numărul spectatorilor la meciul cu Ungaria

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (48)
dannicola
dannicola  •  10 Septembrie 2013, 14:44

Cred ca dupa inceperea meciulu,i bisnitarii vor returna biletele nevindute la casele stadionului! Nu pier ei nimic!! Federatia ar trebui sa procedeze la fel cum a mai facut la un meci cu Bolivia, adica sa lase intrarea libera la copiii si pensionari si bineinteles sa verifice biletele vindute pina la inceperea meciului. Ar da o palma afacerilor facute, daca nu cumva anumite persoane din FRF nu sunt implicate in fenomen?!!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  10 Septembrie 2013, 13:42

e logic ,la ce mafie este la frf sa se puna preturile astea si ce se intampla si cu bisnitarii !

ghebu28
ghebu28  •  10 Septembrie 2013, 13:23
Postat de marbostgms pe 10 Septembrie 2013, 11:25

MITICII NU AU TIMP SA SUSTINA ECHIPA TARII LOR ! EI SUNT PREOCUPATI ACUM CU ROSIA MONTANA SI CAINII FARA STAPAN !!! STATI ACASA FRATILOR, ORICUM VOM VENI NOI DIN PROVINCIE SA NE SUSTINEM NATIONALA !! SA VA FIE RUSINE MAIDANEZILOR FARA TERITORIU !!!!

MAI OMULE ! ATI INEBUNIT TOTI ARDELENII CU VORBA ASTA "MITICI" . ITI SPUN K MAI MULT DE JUMATATE DIN BUGETUL TARII ESTE ALIMENTAT DE BUCURESTI SI ZONA LIMITROFA....SA NU MAI VB DE ISTORIE ..RESTUL TARII V-A SCAPAT DE DOUA ORI DE SUB OCUPATIA MAGHIARA.DACA ERATI ASA BAZATI NICI NU-I LASATI SA TREACA GRANITA PE UNGURI.....SAU POATE ESTI MAGHIAR ?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează