FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ

Conferința incendiară a lui Daum a ajuns în presa germană! Bild a relatat amplu ceea ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Chile

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 18:35

Christoph Daum a susținut o conferință de presă incendiară înaintea meciului câștigat împotriva statului Chile (3-2), a 4-a națională din clasamentul FIFA.

Selecționerul a fost enervat de jurnaliști, care l-au întrebat în mai multe rânduri despre o posibilă plecare de la cârma echipei naționale.

Această conferință a ajuns și în presa germană. Cotidianul Bild, printre cele mai importante din țara selecționerului, a relatat amplu acest subiect (CLICK AICI).

Întrebarea de la care a pornit revolta lui Daum a fost următoarea: "Luați în calcul după meciul cu Chile o reziliere amiabilă, dacă vi se va propune?". Răspunsul lui Daum a venit imediat:

"Așa îți arăți adevărata față. Uneori nici nu ești român pentru mine, uneori sunt mai român ca tine, așa simt. E opinia mea! Sunt mai român ca tine, mai identificat cu oamenii și cu țara asta decât tine! Tu ești doar pus pe distrugere, nu ajuți cu nimic, doar distrugi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iunie 2017, 07:40

La PROTV ,"comentatorii" glumeau nedumeriti .Si ironici. Daum vrea sa impresioneze la ultima sa aparitie!!??? E ultimul sau joc. S-au mirat la pauza : e mare risc sa incepi cu 5 atacanti. Plus gagica aceea blonda.Care si-a inghitit cuvintele dupa replicile lui Daum. acesta da interviu in Bild si RTL, Prunea ,Reghecampf in GSP.Simtul ridicolului .Nu exista .

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iunie 2017, 07:37

Bild si RTL au auzit de "opinia" GSP? Sa nu mai comenteze nimic . B Paduru nu le da o replica ? Sau Piturca ?

10207642710105667
Matei Hutopila  •  14 Iunie 2017, 22:33

ah, și entifada GSP împotriva lui Daum e penibilă, tare v-ați montat acuma, e cam cu adresă, nu credeți? pe lîngă calitatea tot mai slabă a articolelor - o tot dați în titluri de tabloid. băieții de la națională ar trebui să se simtă hărțuiți de modul vostru de a prezenta lucrurile, parcă e revistă de scandal. dar, mna.. sîntem o nație de romici, cum ni se zice la Chișinău nu degeaba

Vezi toate comentariile (9)
Comentează