FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Conflict violent între doi foşti jucători legendari ai Stelei: "Eu nu am caracterul împuţit al lui Iovan!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 20:51

Adrian Bumbescu a fost demis de pe banca tehnică a selecţionatei U16 a României şi îl atacă pe Ştefan Iovan, cel care e supervizor al loturilor naţionale de juniori.

Iovan l-a criticat dur pe Bumbescu în rechizitoriu în urma căruia cel din urmă a fost dat afară.

“Ruptura a fost acest turneu la care Ştefan Iovan s-a dat bolnav şi nu a venit. Eu nu am caracterul împuţit a lui Fane Iovan ca să critic pe altcineva.

Aşa au crezut că este de cuviinţă. Dar oare chiar eu sînt singurul vinovat dintre toţi cei care au făcut parte din staff-ul tehnic?", a declarat Bumbescu la Sport Total fm.

"Este lipsă de organizare. Cînd s-a plecat în turneu, copii s-au trezit noaptea, la 3 jumătate. La 5 jumătate, a doua zi, au jucat cu Belgia şi sînt şi 2 ore diferenţă de fus orar. Scorul a fost dezastruos, dar ce s-a întîmplat pe teren a fost cu totul altceva", a mai spus Bumbescu.

Iovan şi Bumbescu au fost colegi la Steaua vreme de 7 sezoane (1984-1991) şi au jucat unul lîngă altul în defensiva roş-albaştrilor.

0-5 cu Belgia, 1-10 cu Germania, 2-4 şi 0-4 cu Austria sînt rezultatele obţinute de Bumbescu la ultimul turneu al naţionalei de juniori U 16.

Ştefan Iovan i-a alcătuit un rechizitoriu dur, dar onest, lui Bumbescu: ”Mari carenţe profesionale”

Citește și:

Dan Șucu i l-a suflat lui Dinamo în ultima clipă! „A avut de ales, mi-a cerut sfatul”
Superliga
Dan Șucu i l-a suflat lui Dinamo în ultima clipă! „A avut de ales, mi-a cerut sfatul”
Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!
Superliga
Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!
La câteva ore după ce a semnat cu Rapid, Moldovan anunță că Șucu i-a schimbat planul: „S-a modificat totul”
Superliga
La câteva ore după ce a semnat cu Rapid, Moldovan anunță că Șucu i-a schimbat planul: „S-a modificat totul”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (24)
markinio
markinio  •  06 Iunie 2013, 13:33

iovane,ai auzit de demisia de onoare?macar acum in ultimul ceas demonstreaza ca mai ai o farama de caracter,si nu il mai pune pe augustin sa ma sune ,daca ai caracter cum zici suna-ma tu fara intermediari

vmdaniel
vmdaniel  •  28 Mai 2013, 23:04

se exagereaza prea mult cu VIITORUL lui Hagi!CRED CA NICI SELECTIA NU A FOST CHIAR BUNA!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Mai 2013, 11:59

Hmm, au format un cuplu in teren si in afara lui !!!! In teren se completau unul pe altul, Iovan ceva mai obisnuit cu "varza" dar cu anumite limite si atunci "rezolva" Bumbescu care te trimitea la Ortopedie ! Bineinteles ca arbitrii scoteau foarte rar galben si niciodata rosu, altfel a doua zi, Valentin le schimba locul de munca ! In afara terenului, a fost cuplul cel mai sudat din restaurant si nu plecau decat dimineata desi restaurantele se inchideau la ora 23 ! Se spune ca odata la "Drumetul" , a insusi Ion Alecsandrescu dupa ei sa plateasca consumatia, dupa ce restaurantul ii sechestrase ca nu vroiau sa plateasca ! La o saptamana , seful de unitate a fost d

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close