FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Continuă contrele la națională » "Imediat după ce s-a schimbat conducerea federației s-a dorit ca toți cei din mandatul lui Mircea Sandu să fie îndepărtați"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 19:38

Staff-ul medical al naționalei a fost demis în urmă cu o săptămână. Alături de doctorul Pompiliu Popescu au fost demiși și maseurii Victor Hexan, Rojer Popovici și Ghiță Păcurariu.

Ultimul a vorbit pe larg despre plecarea de la națională și dă vina pe selecționerul Anghel Iordănescu.

"Începusem să deranjăm. Toți aveam studii, capacități de a lucra la nivel foarte înalt. În primul rând l-am deranjat pe domnul Iordănescu. Pentru că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat 90 la sută din partea lui. Pentru că dacă un antrenor își susține staff-ul și are încredere în staff-ul respectiv și ia o decizie legată de el, nimeni nu îl contrează. Nici conducerea federației, nimeni.

Dar, din ce am înțeles eu, domnul Iordănescu și-a cam dorit plecarea noastră. Dacă dl. Iordănescu voia, noi eram în cantonamentul din Italia și la turneul final. Nu și-a dorit.

Vă spun sincer, imediat după ce s-a schimbat conducerea federației s-a dorit ca toți cei din mandatul lui Mircea Sandu să fie îndepărtați de la națională. Li s-a transmis unora din FRF că vor să ne schimbe, dar nu s-au hotărât când și mai așteaptă", a declarat Ghiță Păcurariu la Digisport.

"Din surse destul de exacte știu că a fost și în iarnă o tentativă de a ne debarca pe toți. Și s-ar fi opus atunci dl. Iordănescu. Dar nouă nu ni s-a spus nimic. Iar înaintea meciului cu Spania, am fost chemați de dl. Iordănescu la o ședință fulger, toți maseurii și doctorul, și ni s-a pus în vedere să nu mai discutăm despre drepturile noastre, pentru că altfel vom fi demiși de la echipa națională. Asta fără ca noi să spunem ceva, să provocăm, să cerem vreo întâlnire cu cineva" Ghiță Păcurariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează