FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Continuă disputa » Acuzat de Răzvan Burleanu c-ar fi misogin, Gică Hagi îi dă replica: "Tot aruncă bobiţe d-astea. Mă face să rîd"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 20:52

Răzvan Burleanu a avut o reacţie dură la adresa lui Gică Hagi, după atacurile "Regelui" la adresa noii conduceri FRF.

Hagi continuă disputa şi pune din nou presiune pe actualul conducător de la Federaţie, răspunzînd şi acuzelor lui Burleanu cum că ar fi misogin.

"Mă face să rîd c-a zis că sînt misogin, ce să mai spun... Noi nu-l cunoaştem pe dînsul. Trebuie să vedem cît de bun e, cît de competitiv. Principiul meu de bază este de a crea o familie. Eu respect sexul feminin, asta vreau să-i transmit.

Adevărul este că noi nu-l cunoaştem pe noul preşedinte. El trebuie să facă multe, să vedem ce poate. Presiunea este foarte mare pentru el, o să o simtă. Sper că va rezista şi se va obişnui cu ea.

Eu am spus că timp de o lună n-am văzut nimic, doar o fotografie care nu e logică atunci cînd vorbim de sport. Şi am mai spus că a mai rămas ca unul dintre bărbaţi să se dezbrace şi să-şi facă poze la plajă, în loc să ne ocupăm de fotbal. La asta m-am referit.

În rest, fiecare îşi alege drumul lui în viaţă. Eu am fost în altă echipă, domnul Burleanu a fost în partea cealaltă. Eu îmi dau cu părerea despre fotbal, pot fi luat ca exemplu prin ceea ce am creat la Academie.

Noi pe el trebuie să-l descoperim, nu el pe noi. Aruncă bobiţe d-astea...", a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi, dezlănţuit la adresa noii conduceri a FRF: "Fraţilor, treziţi-vă! Fotbalul românesc s-a dus dracu'!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (63)
micutuv
micutuv  •  09 Aprilie 2014, 01:22
Postat de polistul68 pe 08 Aprilie 2014, 14:15

Ce spuit tu e perfect adevarat, hagi icenarca ceva, sper sa-i si iasa pina la urma. dar aici era vb de o tipa, pt RELATII INTERNATIONONALE..aici vb de marketing, de limbi straine, de strategii de imagine, de negocieri...ori, dl Hagi nu ne-a demonstrat pina acum ca se pricepe la asa ceva. Parerile lui sutn binevenite daca vin din zona tehnica, despre antrenamente, selectie, pregatire fizica, stagii de pregatire, cantonamente, juniori...avem nevoie de el acolo unde a aexcelat, nu unde e..scuza-ta fie-mi expresia...paralel. P.S. Problema romanilor e ca, noi consideram ca ne pricepem la orice.

Foarte adevarat. Respect pe Hagi pt ce face la academie si as fi dorit sa-si fi gasit un loc in noua administratie, ar fii putut ajutat mult. Insa e prea frustrat din cauza arestarii lui Popescu si nu vede lucrurile clar. Sper sa-si revina ....

kraus
kraus  •  08 Aprilie 2014, 23:09

Ce-i aia misogin? Adică n-o vrea pe putorica aia la FRF?

neludum
neludum  •  08 Aprilie 2014, 19:47
Postat de brutarul pe 08 Aprilie 2014, 14:47

nu hagi, tu si ceilalti din generatia ta trebuie sa invatati sa respectati. atat.

Ai dreptate ,corect.Dar mai exista o vorba "respecta sa fii respectat ".Si cei mai tineri trebuie sa aiba de unde invata ! Daca noi nu facem ,ce pretentii sa avem de la ei care oricum sunt mai temperamentali ! D-l Hagi s-a luat pana si de Anghel Iordanescu de care se leaga toate marile succese....e clar ca nu i-a picat bine ca n-a iesit Popescu la federatie ...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează