FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Contractul lui Daum poate fi rupt în cel mai scurt timp » FRF, implicată într-un proces grav

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 10:10

Christoph Daum a fost adus în vară pe banca României, dar ar putea să i se încheie forțat contractul, chiar la finalul acestei luni.

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, a contestat numirea lui Daum ca selecționer, iar procesul este pe rol la Judecătoria Sectorului 2, potrivit ziare.com.

Judecătorul a analizat actele depuse, dar a amânat luarea unei decizii pentru 29 noiembrie. Acesta a cerut mai multe documente din partea FRF și statutul Federației pentru a vedea dacă numirea lui Daum a fost una legală.

Prunea susține că în sedința Comitetului Executiv nu s-a întrunat cvorumul necesar, 8 membri cu drept de vot. În sală au fost prezenți 8 membri, printre care și Aurel Brașoveanu, care are o condamnare la activ, și care nu ar fi avut drept de vot.

Astfel, Prunea susține că au fost doar șapte voturi și că numirea lui Daum a fost una ilegală. Iorgulescu, Argăseală, Prunea și Hulubei au boicotat ședința și nu au fost prezenți, iar Vassaras și Ștefan Stana nu au fost prezenți, din motive personale.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Noiembrie 2016, 09:41

In Romania totul este ilegal!? Se vede ca da. Pacat, o tara asa frumoasa este locuita doar de vanduti si tradatori!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  23 Noiembrie 2016, 12:19

Bun si ? Ce treaba are Prunea cu FRF si ce-l f.....e grija ????? Sa-si vada de Iasul lui si sa-i lase in pace pe romani , Daun e antrenor nu carlig de rufe asa cum sunt colaboratorii lui !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează