FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contre între Dan Petrescu și Florin Prunea: "Dacă nu vine cineva din Generaţia de Aur la FRF, nu mai antrenez naţionala?"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 15:48

Dan Petrescu e principalul favorit să preia banca tehnică a naționalei României, însă Florin Prunea consideră că ”Bursucul” n-ar trebui să accepte oferta FRF.

" Dan Petrescu, Gică Hagi, Victor Piţurcă şi alţii pot fi selecţioneri, dar parcă nu aş vedea un coleg al nostru din Generaţia de Aur să fie pus selecţioner de actuala administraţie, pentru că ar fi ceva în neregulă. Avem de-a face cu oameni care nu au nimic în comun cu sportul, în general şi cu fotbalul, în particular", a spus Prunea, la Look TV.

Dan Petrescu îl contrazice însă pe fostul său coleg din naționala României: "Acum trebuie să aştept un om din «Generaţia de Aur» şi dacă nu vine el, nu mai antrenez niciodată naţionala? Mi se pare aiurea să gândim aşa. Eu nu fac jocuri de culise. Am fost fotbalist, mi-am dat viaţa. Ca antrenor mi-am dat viaţa. Eu doar antrenez, asta e meseria mea. De ce să supăr pe cineva?".

"Din punctul meu de vedere, nu există niciun conflict cu Generaţia de Aur. Domnul Prunea, aflându-se în plină campanie electorală şi dorind să ajungă într-o anumită funcţie îşi rezervă acest drept de a face o astfel de afirmaţie, dar chiar nu avem niciun conflict cu niciun component al Generaţiei de Aur" Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1644576675575210
Ovidiu Ovidiu  •  11 Septembrie 2017, 23:54

putina îndoială. dar .Dar sal aduci iar pe Pițurcă e deja scandalos.adica nu vrem sub nici o forma schimbare in bine.pai mai sant romani care vor.la asta ia trecut vremea. sant olaroiu,Mircea lucescu daca e roman adevarat numai dupa mondial DECI DOUA DAR BUNE.

para.para
para.para  •  11 Septembrie 2017, 23:09

Cand o sa dispara asa zisa generatie de ***, abia atunci sa mai vorbiti de fotbal in romanika.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  11 Septembrie 2017, 21:25

Pruneo, tu esti oaia negra a «Generaţiei de Aur» !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează