FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, MARŢI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Contre între naţională şi Steaua » Anghel Iordănescu îl înţeapă pe Costel Gâlcă: "Am ţinut cont de doleanţa lui" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 13:35

Anghel Iordănescu a vorbit despre cererea lui Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, care îi solicitase ca jucătorii săi să se întoarcă în Ghencea după partida cu Irlanda de Nord.
Selecţionerul României a respins însă cererea "roş-albaştrilor". Mai mult, acesta l-a înlocuit pe căpitanul campioanei, trimis acasă din cauza unei accidentări, cu un alt stelist, Adi Popa.

"Nu am apucat să vorbesc cu Costel Gâlcă. L-am sunat, însă nu mi-a răspuns. Probabil era în antrenament. Am ţinut însă cont de doleanţa lui. L-am trimis înapoi pe Cristi Tănase şi l-am chemat la lot pe Adi Popa", a spus Anghel Iordănescu.

Meciul dintre România şi Danemarca va avea loc marţi, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte şi: Costel Gâlcă, cerere specială pentru selecţionerul Anghel Iordănescu şi oficialii FRF: "Sperăm să ne înţeleagă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
maxdiux
maxdiux  •  17 Noiembrie 2014, 17:08
Postat de conasu_boeru pe 17 Noiembrie 2014, 16:48

Popa a fost chemat in locul lui Torje, nu in locul lui ...Tanase ! Poate invatati si voi ziaristi semidocti, pe ce posturi joaca fotbalistii de la nationala !

Dar stai putin.... cred ca nu ai vazut titlul....Contre între naţională şi Steaua ...:)) iordanescu a vrut sa faca o gluma... si uite ce a inteles jurnalistul....:))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Noiembrie 2014, 16:48

Popa a fost chemat in locul lui Torje, nu in locul lui ...Tanase ! Poate invatati si voi ziaristi semidocti, pe ce posturi joaca fotbalistii de la nationala !

hotangels
hotangels  •  17 Noiembrie 2014, 15:35

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 35 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

Vezi toate comentariile (15)
Comentează