FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Cosmin Contra ştie unde a greşit naţionala României » ”Ne-am relaxat şi i-am lăsat să intre în joc”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:05

Fostul internaţional român este de părere că jucătorii României au avut o primă repriză foarte bună şi că din acest motiv s-au relaxat în a doua repriză şi au fost egalaţi.
”Am avut o primă repriză foarte bună. Am dominat şi Ungaria nu a avut nici o 
ocazie. De aceea, în a doua repriză jucătorii s-au relaxat şi le-au permis ungurilor să intre în meci. Au pierdut foarte multe dueluri la mijlocul terenului şi nu au mai fost agresivi. Cu Finlanda sînt sigur că vor arată că au învăţat din a doua repriză”, a declarat Contra la DigiSport.

Întrebat dacă ar fi intresat să devină selecţionerul României în cazul în care Piţurcă va pleca, Contra a declarat că se află sub contract şi că nu îi este uşor să plece.

”E o onoare să antrenezi România, dar momentant mai am contract doi ani la Getafe şi nu ştiu dăcă pot pleca. Eu am încredere că vom cîştiga în Finlanda şi nu se va mai vorbi despre plecare lui Piţurcă. Nu cred că renunţă Piturcă să antreneze echipa României la Euro pentru a antrena Al Ittihad”, a spus Contra.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
solomon_i
solomon_i  •  13 Octombrie 2014, 19:56

Contra tocmai urmeaza sa fie demis...! Nu cred ca este potrivit, in acest moment cel putin, pentru postul de selectioner.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează