FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Cosmin Olăroiu a vorbit despre venirea sa la naţionala de fotbal a României » Ce decizie a luat

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 11:54

După ce presa arabă a scris că Victor Piţurcă va pleca la Al Ittifaq după meciul cu Grecia, au apărut tot mai multe propuneri pentru postul de selecţioner al României.

Unul dintre cei propuşi pentru postul de antrenor al naţionalei, Cosmin Olăroiu, a vorbit pentru ziarul Ring despre o posibilă preluarea a echipei de fotbal a României.

"Eu am un contract aici, la Al Ahli. Păi, dacă vin la naţională, cine îmi plăteşte rezilierea?! În momentul ăsta nu pot vorbi de naţională pentru că există antrenor acolo. Eu nu ştiu dacă Piţi pleacă.

Nu ştiu cine ar putea prelua naţionala dacă pleacă Piţurcă. Oricum, sînt sigur că Laurenţiu Reghecampf nu ar veni. Păi, ce, a semnat acum două luni un contract şi gata, pleacă?! Eu nu cred asta", a spus Cosmin Olăroiu.


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (27)
vasilescugeo
vasilescugeo  •  01 Septembrie 2014, 13:58
Postat de alexbibirica1 pe 01 Septembrie 2014, 13:14

banu e regele ... si cu asta basta ... adio nationalism ! pt ca cei de la conducerea tarii dau mure zilnic ... SPORTULUI !!!

Nu e vorba numai de bani ci si de calitatea materialului selectionabil. De exemplu Boloni daca ar veni ar avea mari probleme deoarece e mai rigid ca si Piturca, el nu e obisnuit sa sufle in posterior la fotbalist ci stie ca daca e fotbalist pe terenul de joc el trebuie sa execute indicatiile antrenorului la fel cum o face orice alt profesionist indiferent dacae dulgher, sofer, inginer sau curatator de buda.

mvradulescu
mvradulescu  •  01 Septembrie 2014, 13:31

Cel mai mare defect al d-lui Piţurcă este faptul că nu e deloc "vorbăreț" cu reprezentanții presei și în consecință e "obligatoriu" să fie dat jos !Dintre antrenorii propozabili, dl. M. Lucescu a precizat că e prea târziu să mai accepte naționala, dl. Bolony a ştres-o "franțuzește" de la națională când i s-a oferit un contract bun, D. Petrescu, C. Olăroiu au încheiat de curând contracte bănoase, dl. Andone nu pare a fi în grațiile federației, așa că ziariștii pot începe să lanseze campania pentru R. Lucescu , ori Şumudică, dacă nu e disponibil nici Chirilă !!! Să fie într-un ceas bun !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Septembrie 2014, 13:14

banu e regele ... si cu asta basta ... adio nationalism ! pt ca cei de la conducerea tarii dau mure zilnic ... SPORTULUI !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează