FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

VIDEO Remarcatul lui Costel Gâlcă din naționala României: „Va fi un jucător important în viitor”

Constantin Gâlcă / Captură GSP Video +35   FOTO
Constantin Gâlcă / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat duminica, 18 iunie 2023 18:27 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 18:52

Costel Gâlcă, 51 de ani, tehnicianul polonezilor de la Radomiak Radom, locul 10 sezonul trecut în prima ligă, așteaptă un meci mare al „tricolorilor” cu Elveția, favorita grupei I. „Costelino”, piesă importantă la mijlocul naționalei în anii '90, a nominalizat și fotbalistul care l-a impresionat în Kosovo: stoperul Radu Drăgușin, cel care a avut o evoluție sigură la Priștina

  • Elveția - România e următorul joc al „tricolorilor”. Se dispută luni, 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV.
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, având două puncte mai puțin decât liderul Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

Outsideri contra elvețienilor, jucătorii lui Edi Iordănescu primesc o „pastilă” de încredere din partea lui Constantin Gâlcă

Ultimul antrenor care a adus titlul la FCSB a abordat o atitudine optimistă în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști despre șansele României în fața Elveției. Totodată, fostul mijlocaș a vorbit laudativ despre Radu Drăgușin.

A învins Elveția cu tricolorii în 2012, tot la Lucerna! Cel mai apostrofat #10 al naționalei: „Victorie! Eu aș miza pe Stanciu și pe Alibec”
ELVEȚIA - ROMÂNIA
A învins Elveția cu tricolorii în 2012, tot la Lucerna! Cel mai apostrofat #10 al naționalei: „Victorie! Eu aș miza pe Stanciu și pe Alibec”

VIDEO. Costel Gâlcă e optimist înainte de Elveția - România: „De ce să nu câștigăm?”

„Nu e un rezultat rău cel obținut în Kosovo, dar depinde ce vom face în următoarele meciuri. Oricum, meciul a fost influențat și de starea gazonului. Poate că jucătorii ar fi trebuit să riște mai mult, puteau lua cele trei puncte dacă o făceau. 

Mie mi-a plăcut Drăgușin în Kosovo, va fi un jucător important pentru viitorul echipei naționale. Și Horațiu Moldovan a avut o evoluție foarte bună”, a spus Gâlcă.

Gâlcă a continuat:

„Vine meciul cu Elveția, de ce să nu putem câștiga în fața Elveției? E o echipă foarte bună, dar cred că putem câștiga, de ce nu? 

Sperăm să mergem la EURO, sperăm în fiecare campanie acest lucru și mi-aș dori ca această campanie să fie cu succes pentru noi. 

Au fost rezultate bune pentru noi în grupă, dar depindem și de ce facem noi, depindem și de dubla cu Israel. Important e să luăm punct sau puncte din cele două meciuri cu Elveția”, a spus fostul antrenor de la FCSB, în dialogul purtat cu jurnaliștii pe aeroport. 

Momentan, România ocupă locul 2 în grupa I cu 7 puncte, 3 peste Israel. În următoarea rundă, luni, „tricolorii” vor juca în deplasare cu Elveția, iar Israel pe teren propriu cu Andorra, cea mai slabă echipă a grupei.

Citește și alte știri despre naționala României: 

Sabin Ilie se revoltă după meciul României: „E strigător la cer! Avem jucători luați de la știrile ProTV”

Ultrașii „Uniți Sub Tricolor” susțin că au fost abuzați în arestul poliției din Priștina: „Ne-au legat cu mâinile la spate și s-au răzbunat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ali.bec_bec.ali
ali.bec_bec.ali  •  18 Iunie 2023, 19:33

toata lumea a vazut ca Dragusin a jucat bine...

emil1986
emil1986  •  18 Iunie 2023, 19:10

Galca, un antrenor cu ochi la jucători. Într-adevăr, Drăgușin a avut o evoluție f. bună.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează