FOTBAL  »  NATIONALA  »  VOCHIN.RO

Crăciunescu: "M-a impresionat agresivitatea noastră, dar avem probleme la mijloc"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a declarat că echipa României a jucat bine în prima parte a meciului amical cu Italia, scor 1-1, pînă ce adversarii au introdus jucătorii de bază, dar a subliniat că l-a impresionat plăcut agresivitatea "tricolorilor".

"Echipa naţională a jucat aseară mai aproape de ce vrem toţi.
Băieţii s-au concentrat şi au găsit şi calea spre finalizare, plus că am avut ocazii de gol", a spus Crăciunescu la "Fotbal Club", pe Digisport.

"În repriza a doua, după ce italienii au făcut schimbările, au creat presiune asupra noastră şi au avut momente bune de joc. Arbitrajul mi s-a părut foarte corect, nu sînt motive să ne plîngem", a continuat el.

"Per ansamblu, rezultatul este bun şi, sincer să fiu, m-a impresionat agresivitatea noastră. Am căutat poarta foarte des, însă nu am reuşit să rezolvăm problema mijlocului terenului", a mai afirmat Crăciunescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kosmo1986
kosmo1986  •  18 Noiembrie 2010, 16:40

sa fie convocat si titularizat LAZAR la mijlocul terenului si se termina si problemele.. recupereaza, dribleaza, paseaza, suteaza..cati mijlocasi de genul asta mai avem in romania?! sa la arabi?! scoate om din joc, paseaza foarte bine si isi face perfect si treaba la recuperare. dovada ca rapidul a luat doar 6 goluri cat timp a fost lazar pe teren..campionat/cupa! este cel mai bun mijlocas central roman iar cei care nu vad sau nu recunosc nu au treaba cu fotbalul!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează