FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Crăciunescu râde de Burleanu, după ce Lupescu l-a catalogat drept "mincinos": "Era singura viză care-i lipsea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 19:02

Răzvan Burleanu a fost desființat și de Ion Crăciunescu, după ce Ionuț Lupescu l-a numit "mincinos". Fostul mare arbitru a declrat, ironic, că acesta este singurul "atribut" care-i lipsea președintelui FRF. 

" Ionuţ Lupescu are dreptate 100%, eu îl cred, este un tip echilibrat. Lui Burleanu îi mai trebuia o viză, adică cea de mincinos, că până acum şi-a dovedit calitatea.

Îi mai trebuia şi de la UEFA o viză, i-a dat-o Lupescu acum. El caută să se agaţe de orice că să arate că e băgat în seama, dar e un necunoscut”, a declarat Ion Crăciunescu la Sport Total FM. 

CE A ZIS LUPESCU

Ionuț Lupescu, membru în Comisia Tehnică a UEFA, a fost deranjat de afirmațiile făcute de Răzvan Burleanu, care a spus că ei doi țin legătura și discută la telefon. 

"Nu-mi aduc aminte să fi discutat cu Burleanu. Singura întâlnire a fost când eram în lift cu Ferguson. A intrat și el, l-am salutat și atâta tot. Din ce știu eu, o discuție înseamnă mai mult decât un simplu salut. Eu salut pe oricine, că așa e civilizat.

Asta e o dovadă că se minte foarte mult! Nu am discutat cu domnul Burleanu și nu mai pot să am o discuție cu el. Le-am spus și lui și celor doi secretari la congresul de la Helsinki că eu susțin pe toată lumea, dar nu pot să stau de vorbă cu mincinoși.

Le-am spus în față acest lucru, iar asta e încă o dovadă că folosește anumite ocazii să arunce în presă lucruri care nu sunt adevărate. Am crezut că sunt băieți tineri, care doresc să muncească și să facă treabă, dar cu minciuna nu poți să faci treabă. Eu mă delimitez de oamenii aceștia", spusese Lupescu la TV Digi Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  07 Iunie 2017, 23:30

Cata nesimtire zace *** . Numai daca te uiti in cartea de munca a totstiitorului Craciunescu ve-ti constata ca nu mai exista spatiu pt. un nou loc de munca . Deasemeni ve-ti constata ca cel mai mult a stat sase luni la un loc de munca . Tocmai acest individ critica si da sfaturi . Este REVOLTATOR !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  07 Iunie 2017, 21:12

Rade ciob de oala sparta. Sigur ca Burleanu e un presedinte de federatie slab si probabil ca e si corupt, dar nici nu se compara cu vechea camarila a Nasului Sandu. Craciunescu a fost, este si va ramane omul vechiului sistem, gata oricand sa pupe picioarele celor din clanul Becali. O ***, nimic mai mult. Iar ca arbitru s-a facut de ras de nenumarate ori, furand la greu. Cel mai tare s-a facut de ras in fata unei tari intregi cand si-a batut joc de finala Cupei dintre Rapid si Petrolul. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106452019897999
Eduard Girnita  •  07 Iunie 2017, 20:55

Craciunescule ai uitat de cascavalul pe care la-i mancat la frf tu si smecherul Moldovei?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează