FOTBAL  »  NATIONALA  »  VOCHIN.RO

Cristi Bivolaru: "Arbitrul Kim Milton Nielsen era «asasinul perfect»! Te făcea cu zîmbetul pe buze"

Gica Hagi, Kim Milton Nielsen
Gica Hagi, Kim Milton Nielsen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Fostul director al departamentului de Relaţii Internaţionale din FRF, Cristian Bivolaru, a vorbit la "Fotbal Club"  despre arbitrajele de care a avut parte naţionala de fotbal a României de-a lungul timpului.

"Puiu ne reproşa şi îşi reproşa lui ce am văzut ani de zile la handbal, că nu am intrat pe teren la meciul cu Danemarca, la ce arbitraj am avut.
Am făcut plîngere către UEFA la momentul respectiv, aveam argumente puternice.

Pe Kim Milton Nielsen eu îl numeam "asasinul perfect", cel care ne-a arbitrat în meciul de baraj la Kosice, în ultimul lui an de carieră. Penalty la Mutu la Ljubliana, penalty de manual. Am zis că nu există ca ăsta, te făcea cu zîmbetul pe buze oricînd.

Observatorul de arbitri, un italian foarte în vîrstă, avea dificultăţi să citească la doi metri de el. A stat într-o tribună care se afla la vreo 50 de metri în spatele uneia dintre porţi. Cînd am văzut unde se aşază, i-am trimis vorbă prin delegatul de meci că o să facem o scrisoare în care vom scrie asta. La pauză s-a mutat", a spus Bivolaru la "Fotbal Club", de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează