FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINŢĂ VICTOR PIŢURCĂ

Cum a ajuns ”Dodel” titular cu Olanda şi de ce se plîng steliştii la "naţională": "Tănase a fost ultimul la testele fizice!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 20:21

Piţurcă a dezvăluit şi că preşedintele FRF l-a sunat amuzat de speculaţiile din presă privind prezenţa antrenorului Stelei şi pe banca "naţionalei"


"Să demisionez? De ce? Pe munca mea?!", a reacţionat ferm Piţurcă la orice întrebare în jurul unei eventuale plecări de pe banca echipei naţionale. Apoi şi-a nuanţat poziţia, comentînd şi varianta ca Reghecampf să rămînă antrenorul Stelei, dar să devină şi selecţioner: "O invenţie! Pînă şi Mircea Sandu m-a sunat rîzînd, cînd a văzut în ziare". Şi s-a delimitat total de antrenorul Stelei: "Nu îl sun ca să aflu nivelul fizic al jucătorilor; aflăm noi asta la echipă, îi testăm".

"Vi se pare că Steaua are jucători formidabili?"
Pe de o parte, selecţionerul s-a arătat încrezător în calităţile stelistului Tănase, "titular cu Olanda pentru că face faza defensivă şi e tehnic". Dar a pus şi o întrebare cu tîlc: "Vi se pare că Steaua are jucători formidabili? Spuneţi-mi trei care să poată juca la Barcelona sau Chelsea! Au valoare pînă la un anumit nivel".

Piţurcă a dezvăluit şi că, iniţial, Dodel nu era în cărţi pentru prima echipă la Amsterdam: "Recunosc, a fost ultimul din lot la testele fizice înainte de Ungaria. Cu cîteva zile înainte de meciul cu Olanda m-a convins însă, la antrenamente!".

SĂGEATA LUI PIŢURCĂ
"Unii jucători de la Steaua nu mai sînt mulţumiţi de şedinţele teoretice şi tactice de la lot. Se întreabă de ce stăm o oră să exersăm fazele fixe. Se întreabă şi noi luăm gol din faze fixe! Acum au început cu de-astea, probabil că au ajuns la alt nivel :)"

"Gigi credea că jucăm cu Bacăul!" :)
Piţurcă a comentat şi episodul de la Amsterdam cînd Gigi Becali a intrat pe teren şi s-a apropiat de banca "tricolorilor": "Habar n-am cum a ajuns acolo! Mi-a scos o cruce, a zis că batem cu 3-1! El credea că jucăm cu Bacăul, nu cu Olanda!".

"Trec la costum cînd vom juca bine!"
Selecţionerul a explicat şi de ce preferă treningul la meciurile "naţionalei", deşi pe vremea cînd era antrenor de club purta aproape totdeauna costum: "Sîntem o echipă în reconstrucţie, vreau să le arăt băieţilor că sînt lîngă ei, lucrăm împreună. Cînd va merge jocul, mă întorc la costum: nu mai strig, nu mă mai ridic de pe bancă!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
papillon
papillon  •  03 Aprilie 2013, 17:58

Am indoieli mari ca Piturca ne va duce la baraj. Omul asta si-a aratat clar neputiinta. Nu este antrenor de nationala.Reghe nu poate prelua din mers insuccesele altora si de aceea a refuzat sa vina la nationala, deocamdata. Toti asteptam nerabdatori toamna. Daca o sa ne ducem la Baraj,si asta cu totul intimplator,iar vor consemna jurnalele de specialitate cit de bun seste Piturca , ceea ce este fals din capul locului.

misu_2007
misu_2007  •  03 Aprilie 2013, 09:47
Postat de alpin pe 03 Aprilie 2013, 08:13

"Să demisionez? De ce? Pe munca mea?!" Nu, pe munca lui ar trebui sa se spanzure!!! Un singur adevar a spus barbugiul, printre multele minciuni si dezinformari: ceea ce a spus despre asa-zisa valoare a jucatorilor de la Steaua. Aia au uitat sa se mai pregateasca. Se bazeaza doar pe stelutze, valize, mita, coruptie si dopaj!!!

In locul cainelui (superb de altfel) care l-ai pus ca avatar, te-as renega. Esti prea frustrat si prea plin de tine. Aduci acuze dar nu ai dovezi. Mai ramane sa spui ca Ajax s-a "manjit" cu valize cu miros de branza.

6.6.6
6.6.6  •  03 Aprilie 2013, 08:58

toate argumentarile lui piturca se intorc impotriva lui ca un bumerang! e atit de prost incit nu realizeaza ce scoate pe gura! incearca sa se disculpe pe sine dind pe altii! caracter de rahat! cu astfel de indivizi se intrevede o singura certitudine: prapastia!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close