FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGEREA LUI MUTU

Cum plănuiește FRF să marcheze retragerea lui Mutu la amicalul cu Georgia

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 11:04

Naționala de fotbal a României va juca pe 3 iunie contra Georgiei, ultimul meci amical înaintea plecării în Franța pentru Campionatul European.

Partida de pe Arena Națională va fi una specială pentru că va exista un moment Adrian Mutu, precizează sursele GSP.ro.

”Briliantul” și-a anunțat de curând retragerea de activitate, iar FRF a decis să marcheze momentul la meciul cu Georgia. Fotbalistul nu va juca, dar va primi un trofeu special din partea Federației și o diplomă.

 Fostul atacant a ajuns la 37 de ani și e golgeterul naționalei cu 35 de goluri (la egalitate cu Hagi). A jucat de-a lungul carierei la FC Argeș, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  31 Mai 2016, 19:14

Mai bine jucau un amical cu Feroe , că și-așa sunt ăia ospătari , și în lăsau pe Mr. Prafuri să îi bată ... La propriu ... Plătea Burlică costurile medicale , că tot donează defribrilatoare pe la Ciolpani sau Dolhască , să resusciteze veterinarul satului stelistele în travaliu ...

1vasiy
1vasiy  •  31 Mai 2016, 15:10

Nu mai ca ii da o cupa cu sibutramina si gata nici no sa vrea sa mai joace

spinoza
spinoza  •  31 Mai 2016, 15:06

Cu shot-uri si cocaina!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează