FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Cum pregătește Daum meciul vital cu Polonia: "Pentru mine, acest lucru e cel mai important" + Detalii despre viitorul pe banca naționalei: "Simt că trebuie să rămân"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 21:25

Christoph Daum a dezvăluit cum încearcă să-și mobilizeze jucătorii în perspectiva duelului cu Polonia de pe 10 iunie. 

"Pentru mine, cel mai important este să păstrez jucătorii concentrați pentru performanță, pentru ceea ce vrem să jucăm, pentru modul în care vrem să arătăm, să fie extrem de motivați.

Este important cum vom reuși să jucăm, să arătăm ca o echipă de la început și până la final. Va trebui să dăm maximum în acest meci. Asta va trebui să fac zilele următoare, să găsesc cel mai bun joc", a spus Daum. 

Neamțul a dat de înțeles că va continua pe banca "tricolorilor" și din campania viitoare.

"În acest moment, aș spune că rămân. Am o relație deschisă cu cei din conducerea FRF. Simt că trebuie să rămân și să obțin cele mai bune rezultate în perspectiva rezultatelor din Rusia, dar de ce nu ne gândim și la Euro 2020?

Pentru mine este o plăcere să fiu în România și să lucrez pentru fotbalul românesc", a declarat Daum, conform TV Digi Sport.

  • Polonia - România, meci contând pentru grupa E a preliminariilor CM 2018, se va disputa pe 10 iunie, la Varșovia, de la ora României 21:45, va fi televizat de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Calculele calificării în grupa României » Mai avem șanse doar la locul doi

Christoph Daum a anunțat lotul pentru meciurile cu Polonia și Chile » Nume noi la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
torque07
torque07  •  28 Mai 2017, 17:16
Postat de sakamoto pe 28 Mai 2017, 10:21

Daum=pitzurca doi...Mai bine Contra. Dar fara bufoneriile, atit de carcteristice antrenorilor romani. Arata ca pun suflet, dragii de ei, CLOWNII! Si ca isi merita banii. Selectzia la Natzionala Romaniei, o face psd.

Sunteti incredibili...tipic romanesc. Mourihno daca vine e bine? Cat faci pariu ca nici ala nu face nimic? Altceva in afara de schimbat antrenorul mai sti? Parca deja i-ti vad fata perplexa gandindu-te profund care ar putea fi o alta cauza a jocului slab. De vreo 15 ani tot schimbam la antrenori. Dar astia din liga 1 v-au bagat asa bine in cap idea asta cu antrenorul ca nu mai vedeti altceva..antrenorul e de vina domle!! Daum incearca sa faca si el ***. Tin sa-ti amintesc ca ultimile rezultate cat de cat, de puteam si noi romanii sa vorbim de fotbal, le-a avut Piturca. Cum de nu e nici un comentariu cu Budescu? ciudat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  28 Mai 2017, 10:21

Daum=pitzurca doi...Mai bine Contra. Dar fara bufoneriile, atit de carcteristice antrenorilor romani. Arata ca pun suflet, dragii de ei, CLOWNII! Si ca isi merita banii. Selectzia la Natzionala Romaniei, o face psd.

gabiprossi
gabiprossi  •  28 Mai 2017, 05:34

Nu ne lasati! Tu si burleanu sunteti chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic!!! Sper sa te ambitioneze si mai mult cele patru goluri pe care le vei incasa in Polonia, sa poti pregati cu si mai multa indarjire viitoarele campanii de necalificare, tragand cu si mai multa nadejde pe narici, caci numai asa poti avea viziuni cosmogonice asupra fenomenului!?!?!??

Vezi toate comentariile (17)
Comentează