FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Dan Petrescu critică o decizie a lui Iordănescu: "Nu mi se pare normal!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 11:52

Dan Petrescu a criticat decizia lui Anghel Iordănescu de a chema inițial 28 de jucători la lot, pentru ca mai apoi să lase acasă cinci dintre ei.

"Eu nu aș fi convocat niciodată 28 de jucatori ca să țin 23. Mi se pare un lucru greșit. Trebuia să convoci maximum unul în plus și acelui jucător să îi spui, dar să spui la cinci jucători că nu participă... Am fost fotbalist și știu, nu mi se pare normal", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Fostul internațional român cu 95 de apariții în tricoul naționalei este convins că România va trece de faza grupelor la EURO și este de părere că cel mai dificil meci al tricolorilor în grupe va fi contra Albaniei.

"Eu sunt convins că ne vom califica. Cred că cel mai greu meci va fi cu Albania și în meciul cu Franța vom scoate un meci egal. Cu Albania va fi mai greu, pentru că suntem favoriți.

Cu Franța nu avem ce pierde! Cred că Franța va termina pe primul loc, iar noi pe poziția secundă în grupă", a adăugat Dan Petrescu.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  07 Iunie 2016, 15:42

In principiu Petrescu are dreptate, insa situatia actuala a jucatorilor romani e mai speciala: lipsa de valoare sau de forma a multor jucatori il obliga pe selectioner sa se reorienteze mereu spre noi solutii, Din pacate nu avem jucatori care sa se diferentieze in mod clar, iar Iordanescu nu poate lua decizia pe baza evolutiilor de la club (unde multi sunt rezerve) , ci trebuie sa incerce sa aprecieze forma de moment a fiecaruia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează