FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL ÎNTRE MUTU ŞI RĂZVAN LUCESCU

Dani Coman e de partea selecţionerului: "Mutu a greşit mai mult decît Răzvan!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Prieten din copilărie cu Adrian Mutu, Dani Coman recunoaşte că atacantul Fiorentinei a avut o parte mai importantă de vină decît Răzvan Lucescu în conflictul pe care cei doi l-au avut, dar consideră că cei doi se vor împăca în cele din urmă.

"Poate Adi a greşit mai mult decât Răzvan, dar presa a inflamat foarte mult spiritele. Cred că se vor împăca. Echipa naţională are nevoie de Mutu", a spus Dani Coman în Adevărul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
 •  19 Ianuarie 2010, 16:52

Draga Dani Coman,ai mare dreptate La Belgrad Mutu a gresit mai mult ca tine. Numai ca in timp ce el a gresit in afara meciului,Dani Coman a fost afara din meci,adica OUT! Mai bine taceai,ca neamurile trebuie sa se apare singure.Cind vei juca ca si Mutu prin Italia poti deschide gura,altfel nu.

 •  19 Ianuarie 2010, 16:44
Postat de sibelius pe 19 Ianuarie 2010, 12:50

Mutu reprezinta familia Becali in aceasi masura ca si Chivu, Hagi, Gica Popescu si Dan Petrescu. Faptul ca acum Mutu e mai vizbil e doar o nuanta.

sibelius , tu si clanul becali ,de ce nu plecati la voi in tara ? sunteti pe jumatate albanezi si mai mult stricati decat faceti ceva . numai gura e de voi .... becali e familie de interlopi cladita strict pe furt , bisnita , amenintari , talharii , maradoneli etc. becali , tara voastra e albania !!! se si vede...

 •  19 Ianuarie 2010, 16:35

ce impartial esti,mai bine taceai pt.ca stim ca esti finutul antrenorului si normal ca tii cu el..aaa si eu cred ca tu ai gresit mult mai mult ca mutu la vreo 3 goluri ale serbiei asa ca..., oricum nu esti portar de nationala.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează