FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANŢA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 22:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Daniel Niculae: "Problema este că nu reuşim să înscriem mai mult decât adversarii"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Fotbalistul echipei AS Monaco, Daniel Niculae, a declarat într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe că naţionala României îşi respectă adversarele, dar nu se teme de nimeni, şi că meciul cu Franţa este important pentru şansele echipei antrenate de Răzvan Lucescu de a se califica la Euro-2012.

"Sper că este doar o impresie faptul că echipa României pare mai puţin puternică decât atunci când a pus probleme Franţei la Campionatul European şi în preliminariile CM. Vom şti mai multe după meciul cu Franţa. Până acum, nu avem rezultate rele.

Problema este că nu reuşim să înscriem mai mult decât adversarii. Împotriva Albaniei credeam că vom reuşi, dar am fost egalaţi în ultimele minute. Chiar dacă este dificil de acceptat, ăsta este fotbalul. Calificarea noastră depinde de rezultatul din Franţa.

Nu va condiţiona totul, dar este foarte important. Echipa care va câştiga va obţine un avans faţă de cealaltă. Franţa este cea mai puternică echipă din grupă, dar asta nu înseamnă că vom veni pe Stade de France învinşi dinainte. Venim pentru a juca şi a câştiga.

O victorie împotriva Franţei ne-ar motiva. Este posibilă. Noi respectăm pe toată lumea, dar nu ne este teamă de nimeni", a spus Niculae, preluat de Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
aldraq
aldraq  •  07 Octombrie 2010, 14:14

Daniele, tata, voi n-ati jucat rau. Ati jucat execrabil. Cat despre atacul echipei nationale, hai sa fim seriosi, nu avem decat 2 atacanti: Marica si Stancu. TU, nush de care baricada esti ca nici de rezerva nu esti bun in atac la nationala. Din pacate doar mentalitatea ca poate veti castiga nu o sa va aduca rezultatul dorit. Din fericire nu esti singurul, mai sunt 4-5 pe acolo care nu au ce cauta.

bigbelly
bigbelly  •  07 Octombrie 2010, 12:13

...corect Daniele! Daca luam in calcul si faptul ca mereu primim mai multe decat adversarii, se cheama ca problemele sunt mari si multe si nu-s ale voastre si nici ale noastre, ci ale urmasilor nostri si ale urmasilor urmasilor nostri, in veacu' vecilor! Frate, cateodata ma intreb ce s-ar fi ales de baietii astia daca fotbalul n-ar fi existat...

star01
star01  •  07 Octombrie 2010, 11:13

domnilor administratori de site,daca va rog frumos,ne scutiti de reclama la "rom sub stindard american"?...cat despre ceea ce spune Nico...atata timp cat muc cel mic joaca asa cum stie-ULTRADEFENSIV-CUM VREI SA MARCAM CU UN GOL MAI MULT DECAT ADVERSARUL?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează