FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Daum dezvăluie motivul pentru care a plecat de la națională » Totul despre presiunile de a convoca anumiți jucători și sfatul pentru Denis Alibec

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 10:55

Christoph Daum a povestit contextul în care s-a despărțit de echipa națională și susține că decizia de a pleca a fost influențată și de situația președintelui FRF, Răzvan Burleanu, care ar fi riscat să piardă alegerile.

"Sper că Răzvan Burleanu va câștiga un nou mandat. Dacă ar fi cineva din opoziţie, FRF ar regresa spre perioada medievală. I-ar interesa beneficiile personale. Pe Răzvan nu l-a interesat beneficiul personal, dar alţii vor să pună mâna pe putere şi se gândesc cum ar putea face un business mai bun şi cum ar putea profita pe plan personal mai mult.

Răzvan Burleanu se gândeşte la societate. Am plecat pentru că a fost bine pentru Federaţia Română de Fotbal înaintea alegerilor. Cu mine selecţioner, Burleanu pierdea alegerile FRF. Era greu să câştige", a spus Daum într-un interviu acordat pentru Fanatik. 

Neamțul a vorbit și despre presiunile făcute pentru a selecționa anumiți fotbaliști și a acuzat că Gigi Becali mituiește presa pentru a acționa în favoarea sa.

"Oamenii de la mai multe cluburi au vrut să mă influenţeze să iau un jucător sau mai mulţi jucători de la anumite cluburi pentru a-i expune şi pentru a-i putea vinde apoi. Este normal.

De exemplu, Mutu este convins de jucătorii săi. Dacă asta se întâmplă într-un mod respectuos, nu este nicio problemă. Dar când pui presiune pe selecţioner în ceea ce privește selecţia, atunci asta nu e ok. Vă pot spune că am luat decizii independente, nu am ascultat de niciun patron şi de niciun preşedinte.

Eu cred că Becali nu face personal nicio presiune. El face presiune prin intermediul media. Cred că mituieşte o parte din mass-media şi cred că există oameni de media plătiţi de el care să acţioneze în favoarea lui", a adăugat fostul selecționer.

"Oferte primesc tot timpul. Ultima dată din Turcia, acum două săptămâni, de la Genclerbirligi, dar le-am spus: «Nu, nu, n-am cum să merg acolo». Nu vreau să le menţionez pe toate. Este o provocare şi apoi trebuie să ajungem la un numitor comun" Christoph Daum pentru Fanatik

recomandare pentru alibec

Daum este părere că Denis Alibec ar trebui să apeleze la un nutriționist în legătură cu problemele sale cu greutatea și este de părere că atacantul nu își utilizează la potențial maxim calitățile.

"Denis trebuie să muncească mai mult şi să aibă grijă mai mare de corpul său. El ar trebui să îşi angajeze un nutriţionist, să aibă o viaţă profesională la un nivel mai înalt.

Are calităţi uriaşe, dar nu le utilizează. Asta e problema. Trebuie să muncească mai mult la pregătiri, în timpul meciurilor", a adăugat Daum pentru sursa citată.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
para.para
para.para  •  12 Decembrie 2017, 17:34

Aiurea. Faptul ca hartia asta de impachetat peste publica zilnic zeci de articole cu si despre fcsb, alte zeci de articole cu si despre becali si restul ce mai ramane pana la umplerea spatiului, articole despre altceva dar care au legatura directa sau indirecta cu fcsb, este pura coincidenta. Dar si pentru aceasta coincidenta, Daum este de vina, vorba lui ioanitoaia.

mioriticul
mioriticul  •  12 Decembrie 2017, 17:22
Postat de martinpen pe 12 Decembrie 2017, 12:18

"a acuzat că Gigi Becali mituiește presa pentru a acționa în favoarea sa." Ar fi interesant sa vedem ce raspunda presa... De exemplu GSP... Cine are curajul sa arunce primul piatra ?

Tov. 0.I. Este singurul scop a acestui articol. Sa-i dea motiv mosului sa se mai lege o data de Daum.

para.para
para.para  •  12 Decembrie 2017, 17:22
Postat de geo.b. pe 12 Decembrie 2017, 16:20

" Eu cred că Becali nu face personal nicio presiune. El face presiune prin intermediul media. Cred că mituieşte o parte din mass-media şi cred că există oameni de media plătiţi de el care să acţioneze în favoarea lui" Si eu cred acelasi lucru,cred ca majoritatea mediei este slugarnica lui Becali.Toti fac propaganda unui singur club si unei singure persoane,Becali si asta de ani buni,nu doar de azi de ieri.Sunt televiziuni care pot sa schimba linistit sigla, "jijitv sau becalitv sau stelutatv,etc.Demult nu mai este respect pentru competitie,pentru adversari sa nu mai vorbesc.Numai ca eu am mai spuso,nu stiu daca mai este ceva normal in tara asta.

Stai sa vada astia comentariul tau c-o sa-l cenzureze imediat. Acuzele lui Daum ii vizeaza in mod direct pe astia de la hartia de impachetat peste.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close