FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 0-5

Daum explică gestul din momentul intonării imnului: "Nu ar fi fost ok să continuu"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 19:15

Selecţionerul României, Christoph Daum, a ales un mod total neobişnuit de a se poziţiona la momentul intonării imnurilor, înainte de meciul din Armenia, 5-0. 

În imaginile primite de la Alex Nicodim, fotoreporterul Gazetei prezent la Erevan, Daum stă la imn în gura tunelului de acces spre vestiare, în timp ce membrii staff-ului său şi jucătorii de rezervă erau aliniați solemn în fața băncii de rezerve. 

Germanul a ţinut să explice de ce nu s-a aflat la bancă în timpul intonării imnului României la Erevan:

"Am văzut că s-a publicat o fotografie cu mine în dreptul tunelului. Ieşisem din vestiar şi eram în drum spre bancă atunci când a început imnul. Ca să nu fiu lipsit de respect, m-am oprit. Nu ar fi fost OK să continuu să merg în timpul intonării imnului. Deşi nu m-a întrebat nimeni, am vrut să ofer explicaţia asta, ca să nu se interpreteze cumva atitudinea mea", a afirmat selecționerul. 

Meciul Kazahstan  - România se va juca marți, 11 octombrie, de la ora 19:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
marius969
marius969  •  11 Octombrie 2016, 00:10
Postat de tonyys pe 10 Octombrie 2016, 22:02

Bine totusi ca nu era la toaleta in timpul intonarii imnului Romaniei.Daca un antrenor roman facea asa ceva era crucificat,daca e german e de bine ca-si bate joc de imnul tarii care-l plateste regeste.

daca era roman in alta tara, s-ar fi aplecat sa-si lege sireturile in timpul imnului, asta macar a dat dovada de respect. A intarziat si cu asta basta, putea sa-l doara in cur si sa-si vada de drum in continuare. Comentariul tau (conform caruia si-a batut joc de imn), demonstreaza ca nu vom avea niciodata mentalitatea germana si drept urmare nici ca tara nu vom ajunge la nivelul lor....

878903962243174
Frank Miles  •  10 Octombrie 2016, 23:28

Indiferent de viitoarele reusite sau nereusite, indiferent de rezultatul acestei campanii , indiferent de durata mandatului sau mandatelor acestui neamt, sunt sigur ca vor fi pomenite multa vreme dupa cateva caracteristici esentiale de care, nationala, antrenorii care s au perindat si chiar toti cei din jurul fenomenului, ne au cam privat. Sunt convins ca timpul are sa mi dea dreptate iar decenta, eleganta, modestie, transparenta vor fi termeni care vor face sa curga rauri de cerneala amintind de perioada Daum.

tonyys
tonyys  •  10 Octombrie 2016, 22:02

Bine totusi ca nu era la toaleta in timpul intonarii imnului Romaniei.Daca un antrenor roman facea asa ceva era crucificat,daca e german e de bine ca-si bate joc de imnul tarii care-l plateste regeste.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează