FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Daum îl ignoră pe golgeterul Ligii 1 și acum este aproape să fie "furat" de Ungaria » Surpriză uriașă! Maghiarii au de gând să îl convoace la națională: "Sunt intens monitorizat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2016 10:28

Istvan Fulop nu a fost convocat la naționala Romaniei, dar ungurii sunt cu ochii pe el și vor să-l "fure".

Jucătorul echipei FC Botoșani, Istvan Fulop, golgeterul la zi al Ligii 1, cu 7 goluri, nu a fost inclus de Christoph Daum în lotul lărgit al echipei naționale a Romaniei pentru partidele cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

În schimb, Fulop, 26 de ani, este monitorizat de echipa națională a Ungariei, iar fotbalistul așteaptă cetățenia maghiară și nu ar refuza o convocare în echipa maghiarilor, dacă nu va fi convocat la naționala României.

"A fost anunţat lotul? Nici nu ştiam. Nu ştiu ce să spun, dar chiar am avut realizări, iar jocul meu cred că mă îndreptăţea să sper la o chemare. Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar să nu fie prea târziu.

În scurt timp voi primi cetăţenia maghiară. Sunt foarte intens monitorizat de maghiari şi dacă voi fi chemat la naţionala Ungariei, nu voi refuza. Am spus că e bine să am şi cetăţenia maghiară pentru că niciodată nu se ştie ce va fi. Evoluţiile mele m-au adus şi în atenţia celor din Ungaria. Mi-a spus cineva că sunt monitorizat de cei de la naţională şi nu ar fi o surpriză ca dacă primesc cetăţenia vină şi convocarea", a declarat István Fulop.

"Au mai fost golgeteri ai Ligii 1 care nu au fost convocați la loturile naționale, chiar dacă selecționeri au fost Pițurcă sau Iordănescu.

Dacă el va confirma în acest sezon, e clar ca porțile sunt deschise. Trebuie să marcheze meci de meci și cu siguranță va fi convocat. Probabil că merită să fie în lotul lărgit pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan" Cornel Șfaițer, președinte FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
gizeh
gizeh  •  20 Septembrie 2016, 23:35

"Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar să nu fie prea târziu."...Miroase a șantaj....du-te ... învârtindu-te la frații tăi ,,, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  20 Septembrie 2016, 20:15

MNO...MERI MAH IN HUNGRIA... NU MAI ASTEPTA...POTI S O IEI LA PAS INCA DE PE ACUMA... PANA AJUNGI..ITI DAU AIA SI CETATENIA SI TE FAC SI EROU.. ADIOS

petrolul52fan
petrolul52fan  •  20 Septembrie 2016, 19:22

Chiar credeam ca el este diferit fata de ceilalti membri ai etniei sale, insa cu faza asta demonstreaza este la fel de scarbos ca si restul. Doar o manevra ieftina ca sa puna presiune pe Daum...auzi la el, ai trait o viata intreaga in Romania si vrei tu sa iti iei cetatenia maghiara in caz ca te vrea nationala lor...pai du-te nene, la ei am auzit ca mai merge cu jucatori slabani ca tine, poate ai si tu o sansa, ia-ti cetatenia aia si daca se poate, cara-te de tot din tara asta si du-te sa joci pentru Videoton sau Ferencvaros, sunt convis ca ai fi mare vedeta in campionatul lor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează