FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Daum se ține scai de România: "N-am nevoie de niciun contract să continui aici" + A certat pe toată lumea: "Uitați-vă ce spuneți despre Halep!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 23:15

Christoph Daum, selecționerul României, a vorbit după victoria "tricolorilor" în partida amicală cu reprezentativa statului Chile, scor 3-2.

"E bine că am revenit de la 0-2. Asta înseamnă să jucăm cu viteză. Fotbaliștii noștri trebuie să joace la cel mai înalt nivel în fiecare săptămână. E nevoie de un joc mai rapid, cu pase mai rapide. S-a văzut și caracterul acestor jucători care au alergat, au pasat și ne-a ieșit în acest meci.

A fost o seară minunată, nu m-am uitat în presă. Îmi place România, am avut o seară fantastică. N-am vrut să mă cert cu jurnaliștii. Sunt foarte bucuros de această victorie din această seară. Toată lumea știe situația fotbalului românesc. Noi știm ce avem de făcut, ce trebuie să facem mai bine, dar există un proces.

Jurnaliștii sunt aproape de naționala României, de fotbalul românesc, dar câteodată scriu lucruri nebunești. Sunt responsabil să construiesc ceva pentru viitorul României. Noi vrem să facem ceva frumos", a declarat Daum la TV Sportro.

"Apărarea construiește atacul. Am pierdut împotriva Poloniei cu două penalty-uri, dar n-a fost așa de rău cum o arată rezultatul" Christoph Daum

"n-am nevoie de contract"

Deși i se cere demisia din toate părțile pentru că a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, Daum spune că ar continua la cârma naționalei și fără contract.

"Nu am nevoie de niciun contract. E mult mai important să fim uniți, să lucrăm pentru viitor. Nu vreau contract. Lucrez aici pentru că mă identific cu acest proiect al lui Răzvan Burleanu. E o onoare să fiu parte din acest proiect.

Am nevoie ca oamenii și naționala să fie alături de mine. Am văzut că publicul a fost alături de mine și alături de echipă. Nu vreau să vă răspund acum dacă voi rămâne și la anul aici", a adăugat Daum.

"Uitați-vă ce au scris jurnaliștii despre Simona Halep, care a reușit o performanță fantastică! Nu ați apreciat-o! Ați ascultat la televizor? N-ați ascultat! Nu vă uitați la sport la TV. Nu spun că presa trebuie să nu fie critică, dar trebuie să și analizeze" Christoph Daum

gazeta1

Așa a arătat pagina 1 a Gazetei Sporturilor după finala de la Roland Garros, pe care Simona a pierdut-o în fața Jelenei Ostapenko.

"De ce nu am jucat cu Polonia aşa? Pentru că a fost o situaţie diferită contra Poloniei. M-am aşteptat ca Polonia să vină cu o presiune mare şi m-am gândit mai întâi cum să controlez acest meci şi nu să jucăm un meci deschis, în care să fim imediat conduşi cu unul sau două goluri. Am vrut să controlăm meciul, să nu primim gol rapid şi apoi să contruim treptat presiunea pe care am văzut-o astăzi. Dar a venit acel penalty. Dacă vă uitaţi atent, se poate da, dar alţi arbitri dau lovitură liberă. Acel penalty a schimbat totul" Christoph Daum la conferința de presă

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
152919061803427
Viorel Dan  •  14 Iunie 2017, 17:10

Dute Daum ! DUTE si-l ia si pe Burleanu cu toata gasca lui de anti-fotbalisti,numita FRH !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iunie 2017, 11:22

B1 este postul tv in care Halep a fost denigrata. Aici pe GSP am citit vestea. Stiamti domni ziaristi fiti corecti , nu reprezentati un ziar de can-can .Nu mai reproduceti jignirile si " aprecierile" unora ca Prunea,Panduru ,Dinu .Cel putin .

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iunie 2017, 07:32
Postat de cneius pe 14 Iunie 2017, 07:28

Are si Daum dreptate, sintem specialisti in autodistrugere

Binenteles ca are dreptate. Daca era oricare alt antrenor roman ,nu debutau atatia jucatori tineri . Era aceeasi selectionata stelista ,obosita , blocata mental , fara nici un viitor.Ieri Daum a avut curaj. Vrand nevrand ,comentatorul "sportiv" al PROTV (vai de vai) a afirmat la inceputul reprizei a doua : curaj nebunesc ,risc enorm ,Daum realizeaza ce face ? Cam in acest fel .A riscat si a castigat.Cati ar fi facut ca el? Nu l-a jucat pe obositul Chipciu ,dar l-a bagat pe Baluta.Care a si marcat. Nici Ivan nu a jucat rau. Plus ceilalti debutanti care au dat totul.Suntem pe un drum bun ,sa-l lasam sa-sifaca treaba.Iar restul mergeti la palat .La jiji.Poate va arunca un os.De stiri....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close