FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA, MÂINE, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De ce TREBUIE să batem la scor Andorra

De la Ciprian Marica sînt aşteptate cele mai multe goluri în poarta Andorrei
De la Ciprian Marica sînt aşteptate cele mai multe goluri în poarta Andorrei

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 16:57

”Tricolorii” anunţă că s-ar mulţumi şi cu un simplu 1-0 contra ”lanternei” grupei. Există însă minimum două motive care-i obligă să forţeze o victorie consistentă.

După succesul din Estonia, "tricolorii" explică faptul că, împotriva Andorrei, e suficient să luăm trei puncte. "1-0 sau 5-0 e totuna, importantă e victoria", sună declaraţiile jucătorilor cu numai două zile înaintea disputei cu "lanterna" grupei. Există însă cel puţin două motive pentru care trupa lui Piţurcă e obligată să pregătească o victorie la scor pentru marţi seara.

Mai întîi, principalul criteriu de departajare în cazul preliminariilor CM este golaverajul, iar una din contracandidate, Ungaria, a învins deja în Andorra cu 5-0. Apoi, există un episod recent în care neglijenţa i-a costat pe " tricolori". S-au culcat pe o ureche în toamna lui 2007, cînd, deja calificaţi la Euro 2008, au ignorat meciul cu Bulgaria, pierdut cu 0-1. Românii au ratat, astfel, accederea în prima urnă valorică europeană, nereuşind să evite ulterior întîlnirile cu Franţa din preliminariile CM 2010.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close