FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA U19 - ROMÂNIA U19 3-0

De gît cu ”ultraboss” » Juniorii U19 s-au fotografiat alături de interlopul sîrb Ratko Buturovici

Iancu şi Manole, alături de Buturovici +2   FOTO
Iancu şi Manole, alături de Buturovici

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 21:22

Iancu (18 ani), Manole (19 ani) şi Dobrosavlevici (17 ani) s-au pozat cu Buturovici la hotelul Park din Novi Sad, proprietatea celui supranumit ”Bata Kankan”. E omul cu care Mutu a petrecut imediat după dezastruosul 0-5 de la Belgrad, evadînd din hotelul ”naţionalei” mari.

Juniorii U19 au pierdut lamentabil meciul decisiv cu Serbia (0-3), au ratat calificarea la Euro, dar, pentru cîţiva dintre micii "tricolori", turneul ratat de la Novi Sad a rămas cu o amintire stranie.

Gabriel Iancu (Academia Hagi), Andrei Manole (FC Argeş) şi Alin Dobrosavlevici (Dinamo), toţi prezenţi pe teren la dezastrul de miercuri, şi-au postat pe paginile lor de Facebook fotografii făcute chiar înainte de meciul cu Serbia cu unul dintre marii interlopi din ţara vecină: Ratko Buturovici, supranumit "Bata Kankan"!

Ştafetă preluată de la Mutu
Un tip implicat în procese pentru mită la arbitri derulează afaceri cu hoteluri, agenţii de pază, închirieri de maşini şi care a scăpat miraculos din două tentative de asasinat! De altfel, reprezentativa U19 a locuit la Novi Sad chiar la hotelul lui Buturovici: Park. Iar în dialogurile de pe Facebook, Manole îl numeşte pe "Bata Kankan" cu apelativul "the boss", iar Iancu întăreşte, " ultraboss"!

Vă e cunoscut individul? Normal! E acelaşi tip care l-a invitat la o petrecere specială pe Adrian Mutu după dubiosul 0-5 cu Serbia la Belgrad (octombrie 2009, prel. CM 2010), meci la finalul căruia "Briliantul" a fugit din cantonamentul "tricolorilor" spre a se întîlni, la Novi Sad, cu Buturovici şi amicii lui din mediile interlope. Cum ar veni, ştafeta a fost acum preluată de noua generaţie!

17 luni a durat absenţa lui Mutu de la echipa naţională după escapada de la Novi Sad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
bluered_sky
bluered_sky  •  01 Iunie 2012, 18:18
Postat de il_unico_capitano_totti pe 01 Iunie 2012, 13:14

d-aia nu avem fotbal, copiii astia au in cap numai boss, manele si smecherie, n-au deschis o carte in viata lor. pe langa o educatie sportiva riguroasa si fara lipsuri, este nevoie de scoala pentru a evolua si mental, fapt care te ajuta enorm in cariera de fotbalist. mutu are talent cu carul, nu prea l-a dus capul insa si uite unde a ajuns, nu are decat un campionat amarat cu dinamo, el evoluand la chelsea, juve, fiorentina. daca ar fi avut educatia si bunul simt de rigoare, ar fi ajuns un mare, mare fotbalist, plin de trofee

Foarte corect!

bluered_sky
bluered_sky  •  01 Iunie 2012, 18:15
Postat de conasu_boeru pe 01 Iunie 2012, 11:04

Nu inteleg care e problema pana la urma sa faci o poza cu patronul hotelului unde stai cu echipa indiferent cine e el !!! Daca e asa periculos de ce federatia nu a ales un alt hotel ??!! La noi si presedintele a fost in preajma unor interlopi ce sa mai zic de oameni politici , persoane publice din institutiile statului (cazul Ciocan) . Asa ca... terminati cu subiectele astea de trei lei si insinuari de trei lei !

Frate, au facut poze..ok, dar tu nu vezi ca se dau si mari: poza cu bossu, superbossu, megabossu....

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  01 Iunie 2012, 15:27

Participarea la un turneu final creste cota unor jucatori si sunt interese mari financiare,probabil ca sarbii au tinut mult sa se califice si si-au luat toate masurile,sunt prea multe coincidente,pozele,cele trei penalty-uri,fiecare cu eliminare...miroase urat...dupa meciul asta trebuia sa aiba loc o ancheta serioasa...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează