FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

De la Naşu' pentru doctorul Tănăsescu! » Fostul primar de la Mogoşoaia încasa circa 700 €/lună pentru că era tovarăş cu Mircea Sandu

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 09:56

Medicul de 76 ani susţine că ar fi fost şeful cabinetului de la baza ”naţionalei” din Mogoşoaia. Nimeni de la loturi nu-şi aduce însă aminte să fi oferit asistenţă de specialitate pentru justificarea salariului!


Unul dintre numele care a produs stupoare prin prezenţa pe ştatele de plată FRF a fost cel al lui Dan Claudiu Tănăsescu, fostul primar din Mogoşoaia, doctor, ex-senator PRM, un apropiat al lui Mircea Sandu. Sursele GSP vorbesc despre faptul că acesta primea lunar de la federaţie echivalentul a circa 700 de euro! Motivaţie: servicii medicale pentru loturile naţionale.

"Vedeţi că am verbul ascuţit!"
În realitate, spun oameni de la echipele de juniori/feminin/futsal, Tănăsescu n-ar fi avut nici o contribuţie la reprezentative. Concluzie: plată fictivă, pentru un om credincios Naşului!

Tănăsescu explică însă pentru GSP: "Eram şeful cabinetului medical de la Mogoşoaia. Mai veneau oamenii de la loturi să-mi ceară sfatul cu una, cu alta. Îi ajutam! Cum să iau bani degeaba?! Vedeţi ce puneţi în ziar, că şi eu scriu la două reviste şi am verbul ascuţit!". În urmă cu cîteva săptămîni, după un editorial critic scris în Gazetă de Maria Andrieş la adresa lui Mircea Sandu, Tănăsescu i-a răspuns în termeni acizi ziaristei în ziarul "Naţional".

Citeşte şi: Anghel Iordănescu plătit mai bine decît Răzvan Burleanu! » Directorul tehnic al FRF cîştigă lunar 8.400 de euro

Onoare pentru Pişti Kovaci şi Alexandrescu
Un proiect nou al FRF ia în calcul reevaluarea listei cu membrii de onoare ai federaţiei în sensul completării cu nume mari, uitate inexplicabil pînă acum la Casa Fotbalului. Iar în frunte ar fi regretaţii Pişti Kovaci, fost antrenor la echipa naţională şi la Ajax, şi Ion Alexandrescu, conducătorul din vremurile de glorie ale Stelei.

Diurnă pentru juniori: de la zero la 12/15 de euro
Pînă în prezent, loturile naţionale de juniori nu beneficiau de nici o diurnă la deplasările externe. În FRF s-ar fi decis deja ca, de la acţiunile imediat următoare, puştii să primească o diurnă de circa 12/15 euro. "Nu era normal să nu aibă şi ei un ban în buzunar!", au explicat surse federale.

5.000 RON sau 1.500 RON pentru membrii CEx?
Informaţii contradictorii provin pe tema indemnizaţiilor de şedinţă pe care le primesc membrii Comitetului Executiv. "Au ridicat şi cîte 5.000 de lei pe o prezenţă. Unii veneau doar să doarmă şi să ridice mîna pentru Mircea Sandu", explică surse GSP. Pe de altă parte, oameni din CEx punctează că prima de şedinţă n-a depăşit niciodată în ultimii ani suma de 1.500 de lei net: "Unii trebuiau să mai pună şi bani din buzunar pentru deplasare, cazare şi masă ca să fie prezenţi la reuniuni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  19 Martie 2014, 15:26

Apar alte si alte fapte de isprava ale nasului, ctitorul CS Craiova! Clonacii sa-l faca disparut pe Mititelu ca poate se intoarce Sandu la FRF inca vreo 10 ani. Badea, Craioveanu, Olguta si restul: de-asta nu va suportam facatura de echipa! Ati facut-o in cel mai miselesc mod cu putinta, v-ati aliat cu diavolul si acuma vreti sa castigati credibilitate pe teren? NICIODATA! Clone mizerabile, sper sa dispareti cat de curand!

asdc
asdc  •  19 Martie 2014, 11:39

cautati prin arhive imagini de la adunarea generala a frf in care s-a parafat excluderea univ craiova si ve-ti intelege pt ce primea tanasescu bani de la nasu

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Martie 2014, 11:19

Numele celui mai mare conducator al Stelei este Ion AleCSandrescu, nu cum gresit ati scris in articol. Cu ocazia asta, va amintesc unul din mesajele de la SUD, adresat pseudoconducerii din Ghencea: "LA JUDECATA DE APOI SFINXUL VA INTRA IN VOI"

Vezi toate comentariile (32)
Comentează