FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Decarul va fi la Euro » Alex Maxim a primit semnale că va rămâne în lotul naționalei

Maxim are 3 goluri în 27 de meciuri la prima reprezentativă, începând cu iunie 2012 // Foto: Raed Krishan
Maxim are 3 goluri în 27 de meciuri la prima reprezentativă, începând cu iunie 2012 // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 00:00

Maxim a primit semnale că va face parte din lotul pentru Franţa, cu toate că a retrogradat cu Stuttgart.

Alex Maxim are speranţe că va fi păstrat în lotul de 23 cu care România va ataca turneul final din Franţa. Iar faptul că i s-a acceptat solicitarea de a purta tricoul cu numărul 10 este, spun oficialii, un argument solid în acest sens.

Mijlocașul de 23 de ani nu a avut un sezon strălucit, iar echipa sa de club, VfB Stuttgart, a retrogradat din Bundesliga. Au fost specialişti care, imediat după ce s-a anunţat lotul de 28 pentru cantonamentul din Italia, l-au plasat pe Maxim printre cei 5 la care se va renunţa, însă Anghel Iordănescu are încredere în Alex.

În ultimele două amicale dinaintea cantonamentului din Italia, 1-0 cu Lituania şi 0-0 cu Spania, tricoul cu numărul 10 a fost purtat de Nicuşor Stanciu. Care acum a fost nevoit să i-l cedeze lui Alex şi să ia numărul 14.

Spionat şi-n Italia

Impresarii lui Alex lucrează în această perioadă pentru a vedea care este cea mai bună variantă pentru român în perspectiva viitorului sezon. Stuttgart încă nu a decis cu ce lot va încerca promovarea în proximul sezon, însă există posibilitatea unor reduceri salariale.

Iar Maxim are câștigă 1,5 milioane de euro pe sezon, o sumă importantă chiar și pentru liga a doua germană. Sunt semnale că mijlocaşul este pe lista unor grupări din Bundesliga şi din Italia, există posibilitatea ca el să fie urmărit şi la meciurile amicale din Peninsulă.

2 golurişi 6 pase decisive a strâns Maxim în 27 de meciuri în sezonul încheiat recent, cu Stuttgart

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează