FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Fotbalistul propus de urgență la lot: „Devine o opțiune serioasă pentru echipa națională”

Denis Drăguș (numărul 7), în amicalul de anul trecut cu Slovenia / foto: Cristi Preda (GSP)
Denis Drăguș (numărul 7), în amicalul de anul trecut cu Slovenia / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 22:36 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 23:06

Revitalizat de Marius Șumudică la Gazientep, unde tocmai ce a reușit cel de-al doilea gol consecutiv de la sosirea în Turcia, atacantul Denis Drăguș e propus la prima reprezentativă. Fostul fundaș George Galamaz e ultimul nume care-i sugerează lui Edi Iordănescu să-l aibă în vedere pe vârful de 24 de ani. 

Denis Drăguș a „renăscut” odată cu venirea în Turcia, la clubul preluat de Marius Șumudică. După o experiență nesatisfăcătoare la Genoa și după ce a devenit limpede că nu mai intră în calculele celor de la Standard Liege, fostul vârf din Liga 1 și-a regăsit ritmul la Gaziantep. 

Cele două goluri reușite pe pământ turc l-au determinat pe analistul TV George Galamaz să vină cu o propunere fermă pentru Edi Iordănescu. Pe lângă Drăguș, fostul fundaș de la FCSB, Petrolul sau Dinamo face lobby și pentru Daniel Birligea de la CFR.

Marius Șumudică, a doua victorie consecutivă în Turcia » Gaziantep a urcat deasupra zonei roșii a clasamentului! Gol marcat de fostul atacant de la Viitorul
TURCIA
Marius Șumudică, a doua victorie consecutivă în Turcia » Gaziantep a urcat deasupra zonei roșii a clasamentului! Gol marcat de fostul atacant de la Viitorul

Denis Drăguș, propus de Galamaz la națională: „Devine o opțiune serioasă”

Drăguș devine o opţiune serioasă pentru echipa naţională, pentru un post deficitar

E şi Birligea care aşteaptă debutul în echipa naţională, mai ales că fotbaliştii care au jucat până acum nu au dat randament. Poate e timpul să dăm şanse şi altor jucători”, a spus Galamaz, la Prima Sport.

Denis Drăguș se numără printre cei 25 de stranieri convocați de principiu de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Belarus și Andorra, din preliminariile EURO 2024. Sunt șanse mari ca atacantul lui Gaziantep să fie păstrat și pe lista finală, în contextul în care oamenii din avanposturi, în frunte cu George Pușcaș, au dezamăgit la precedentele acțiuni ale naționalei. 

Drăguș, care a debutat sub tricolor în 2018, pe vremea când era un puști, n-a mai fost convocat la națională, deși în toamna lui 2022 părea că va deveni o piesă de bază în angrenajul lui Iordănescu. Acesta a înscris în meciurile amicale cu Slovenia (1-2) și Moldova (5-0), dar n-a mai fost chemat la lot din cauza formei slabe de la echipele de club. În total, el are cinci apariții la prima reprezentativă.

VIDEO Cum a sărbătorit Marius Șumudică prima victorie de la revenirea la Gaziantep

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Marius Șumudică, a doua victorie consecutivă în Turcia » Gaziantep a urcat deasupra zonei roșii a clasamentului! Gol marcat de fostul atacant de la Viitorul

A „citit” ce se întâmplă la FCSB: „Juca extraordinar, dar e antipatic cuiva din club și a ieșit din echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  29 Septembrie 2023, 23:19

...da ...sa l luam ca este bun ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează