FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Detalii din interior despre ce va face Mutu la națională » Ce atribuții va mai avea: "Va fi în echipa mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 09:22

Adrian Mutu a anunțat după Danemarca - România 1-1 că va pleca de la Dinamo și va merge să lucreze la Federația Română de Fotbal.

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice de la FRF, a vorbit despre rolul pe care Mutu îl va avea la FRF și motivele pentru care a fost dorit de președintele Răzvan Burleanu.

"Marți va fi întâlnirea finală dintre domnul Burleanu și Adi. Am fost toți trei la o discuție, acum două zile, și s-au pus toate amănuntele la punct. Va fi atașat echipei naționale și va avea un rol de imagine pentru echipa națională. 

O să îl pună la treabă Cosmin Contra, în relația specială pe care o au ei doi. Adi e cunoscut și îi cunoaște cam pe toți. Sigur că va lucra și în echipa mea, îl voi folosi în relația cu teritoriul, în observarea jucătorilor de la juniori. Eu nu am doar Comisia Tehnică. Răspund de școala de antrenori, de departamentul de scouteri, antrenorii echipelor naționale, absolut toți.

Președintele a decis că e benefică această colaborare cu Adi Mutu și așa zic și eu. E un imens fotbalist al României și încercăm să atragem în jurul nostru valorile fotbalului românesc", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Octombrie 2017, 19:38

eu cred ca va fi mana a treia a lui contra ............. adica contra are 2 antr. secunzi deci mutu a treia mana

valentinn10
valentinn10  •  09 Octombrie 2017, 13:03

Danut Lupu sau chiar Negoita nu?, sa mai asteptam ?, OK...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Octombrie 2017, 11:00

Ce salt a făcut Stoichițescu !!!! De la preshul lui Becali la ...șeful tuturor din fotbal !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează