FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Dezamăgire după România - Danemarca 0-0 » Încă o săgeată către FRF: "E o problemă generală"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 15:09

România și Danemarca au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din preliminariile CM 2018, iar "tricolorii" sunt pe locul 4 în grupa de calificare.

Petre Grigoraș n-a fost impresionat nici de jocul danezilor și crede că doar ineficiența românilor a făcut ca scorul să nu se schimbe. 

"Dacă era puţin mai inspirat Keşeru, înscriam. Pe final, Danemarca ne-a pus nişte probleme, în rest parcă nimeni nu a jucat. Ca echipă n-am ştiut să punem presiune, să atacăm, n-am reuşit în patru meciuri să dăm un gol.

Părerea mea este că este o greşeală să căutăm un ţap ispăşitor. E o problemă generală, trebuie discutată la nivel înalt o strategie pe terment lung.

Trebuie să avem o altă mentalitate faţă de joc şi plăcere, profesionalism şi seriozitate. Nu degeaba îl dau drept exemplu pe Hagi mereu. E vorba de răbdare.

Trebuie să avem o altă viziune faţă de fotbal. Trebuie să schimbăm mentalitatea şi să riscăm mai mult.”, a declarat Petre Grigoraş la Sport Total FM. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează