FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Dispută aprinsă la GSP » Tu cu cine votezi? Geambașu, Buzărin sau Andrieș?

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 10:13

Semieșecul României în Kazahstan, 0-0, a surprins și a dat naștere unor reacții tăioase. Trei dintre editorialiștii Gazetei Sporturilor au analizat meciul de la Astana și au găsit vinovați diferiți.

 Alin Buzărin cere demisia staff-ului naționalei, în frunte cu selecționerul Christoph Daum, dar și a președintelui Răzvan Burleanu. 

"Ilustrul Christoph Daum e cea mai penibilă figură care a stat vreodată pe banca echipei naționale și ne convingem, meci după meci, că momentul angajării sale s-a situat într-o noapte a minții celor care l-au adus. [...] dacă nici după ce am pierdut patru puncte cu Muntenegru și Kazahstan nu înțelegem că trebuie să-l facem imediat pachet și să-l trimitem acasă, ne merităm soarta! [...]"

Citește aici editorialul lui Alin Buzărin!

Cristian Geambașu are un editorial dur la adresa UEFA și FIFA, incriminează starea jalnică a terenului, arbitrajul părtinitor al portughezului Manuel de Sousa.

"Fotbalul de iurtă și șpagă, aşa poate fi caracterizată partida de la Astana. Este un avertisment pentru felul în care UEFA şi FIFA pervertesc fotbalul. [...] 

Un loc în care ţi se fură banii din camera de hotel şi penaltyul din careul lui Pokatilov, un loc unde se faultează vârtos, iar un arbitru portughez se comportă mai rău decât cel mai fidel membru cu fluier al cooperativei lui Jean Pădureanu"

Citește aici editorialul lui Cristian Geambașu!

 Maria Andrieș taxează atitudinea "tricolorilor", într-un editorial cu multe accente ironice.

"Tricolorii şi-au amintit prea târziu ce caută la capătul lumii şi al vegetaţiei. Oricât am certa muşamaua, adică gazonul sintetic, neputinţa a fost a jucătorilor noștri, nu a polimerilor".

Citește aici editorialul Mariei Andrieș!

Dispută aprinsă la GSP » Tu cu cine votezi? Geambașu, Buzărin sau Andrieș?

Maria Andrieș
Cristian Geambașu
Alin Buzărin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
ando89
ando89  •  12 Octombrie 2016, 16:20

Îi apreciez pe toți. Aici Maria are cea mai multă dreptate, iar ironia de bună calitate am apreciat-o întotdeauna, Cristian o completează și este feblețea mea pentru analizele incisive dar profi, cât despre Alin îmi aduce aminte de mine aici când spun lucruri incredibil de zgomotoase:) 33% pentru fiecare, procentul lipsă pentru niște amărâți de fotbaliști:))

cristiancelmare
cristiancelmare  •  12 Octombrie 2016, 16:14

Eram,la muncă si m-a luat si pe mine treburile omenesti ,fug la baie ,ma pun pe wc si zic,hai sa vad ce au mai scris ăștia,il citesc pe Buzarin.......nu am mai facut nimic,nu a mai iesit pur si simplu...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jensen
jensen  •  12 Octombrie 2016, 15:44

Buzarin nu este la prima oiste in gard. Mi se pare ca vorbeste ca sa se afle in treaba. Face parte din categoria de oameni de fotbal indragostiti de cashketa si barbut. Daum nu poate inventa jucatori peste noapte. Nu il poate face pe Enache sa bage basica in poarta si nici pe Tosca sa traga vartos la propria poarta. Daum trebuie sa schimbe mentalitatea implementata de niste smecheri: Iordanescu, Piturca, Mircea Sandu, Kassai si altii ca ei. Sa selectioneze pe valoare si nu pe interesele impresarilor apropiati federatiei si sa le arate jucatorilor din tara si alte metode de antrenament in afara de celebrul „focu la ei” implementat de Halagian. Si el asta face. Noi vrem calificari, paranghelii la Unversitate, Becali suiti pe Bentley si pe Turcu vorbind despre fotbal ca despre roabele de pe santier. Buzarine, lasa-l pe Daum in pace, comenteaza criclet sau oina. Acolo chiar daca dai cu oistea in gard nu se pricepe nimeni. Bravo Geambasu!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează