FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE

Doar 170!

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Luni, în prima zi de înscrieri, foarte puţini suporteri şi-au plătit rezervările de bilete făcute pe site-ul biletefotbalonline.ro

Se anunţa un adevărat asalt al suporterilor români pentru bilete la meciurile "naţionalei" de la Euro 2008. Surpriză însă! Foarte puţini şi-au manifestat deocamdată disponibilitatea de a plăti comanda. Deşi luni, în prima zi de înscrieri, pe site-ul biletefotbalonline.ro s-au perindat 6.478 vizitatori, ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a precizat că doar 170 persoane au şi virat banii în contul FRF, deschis la Raiffeisein Bank, pentru tichetele rezervate. "Nu ştim încă numărul exact de bilete comandate de cei 170 de fani", a precizat Zaharia.

Cei 170 de suporteri care au şi plătit biletele comandate nu sînt siguri însă că vor şi intra în posesia lor. Deocamdată, ei şi-au asigurat un loc pentru tragerea la sorţi. Aceasta va avea loc pe 11 februarie, ora 12:00, în situaţia în care cererile vor depăşi cota de 10.288 de tichete alocată publicului larg, pentru cele trei meciuri ale "tricolorilor" din grupă. Ieri, pînă la ora 17:00, site-ul biletefotbalonline.ro fusese vizitat de încă 2.058 suporteri, cotă mult în scădere faţă de prima zi de înscrieri. Rezervările se pot face pînă pe 7 februarie, la ora 24:00.

Gratuităţi pentru fanii cu handicap
FRF a decis ca biletele puse la dispoziţie de UEFA pentru persoanele cu handicap locomotor să le fie oferite cadou. Pentru partidele din grupă, Federaţia dispune de 34 astfel de bilete, cîte 11 la meciurile cu Franţa (9 iunie) şi Italia (13 iunie) şi 12 cu Olanda (17 iunie). Alături de titularii biletelor va putea călători şi un însoţitor, al cărui tichet va fi finanţat de forul european. Detalii privind această procedură vor fi oferite pe site-ul Federaţiei, începînd cu 31 ianuarie. (George Ştucan)

Cu Rusia, în Ghencea
FRF a perfectat "amicalul" cu Rusia de pe 26 martie şi, în plus, a mai programat un test în compania reprezentativei Muntenegrului, pe 31 mai. Stadionul Steaua a fost ales să găzduiască prima partidă, fără să se anunţe şi ora desfăşurării, în timp ce despre al doilea meci se ştie doar că va avea loc tot în Bucureşti. Ora şi locul ultimului meci de pregătire înainte de CE vor fi stabilite împreună cu oficialii muntenegreni. Momentan, federalii iau în calcul, ca posibilă variantă, terenul Centrului de la Mogoşoaia. (George Ştucan)

Preţul biletelor
80 euro (categ. a II-a)
45 euro (categ. a III-a)

La aceste preţuri se mai adaugă: taxă de operare - 10 euro/bilet, costuri de expediţie de 14,28 lei pentru solicitanţii din ţară, respectiv 22,61 euro pentru românii din străinătate.

Tragere electronică şi televizată
Casa Fotbalului va găzdui tragerea la sorţi a cîştigătorilor biletelor la Euro, pe 11 februarie, ora 12:00. "Biletele vor fi repartizate prin extragere electronică", a explicat ofiţerul de presă al Federaţiei, Paul Zaharia. Pentru a nu exista suspiciuni în privinţa corectitudinii, FRF intenţionează ca operaţiunea să fie transmisă în direct la TV.

De ce se plăteşte anticipat
Trezorierul FRF, Vasile Filimon, a explicat de ce s-a recurs la plata anticipată a biletelor: "Prin această măsură evităm cazurile în care o persoană înscrisă pe Internet intra în posesia biletelor, iar apoi se răzgîndea şi nu mai plătea. Ce făceam? Nu puteam organiza altă fază de vînzări".

Paşii rezervării biletelor

1. Alegerea meciurilor şi caomanda biletelor (maximum două bilete/meci)
2. Introducerea datelor personale: CI şi paşaport
3. Confirmarea comenzii.
4. Solicitantul va primi pe email-ul personal un bon de comandă, pe care trebuie să-l printeze şi să se prezinte cu el la orice sucursală Raiffeisen Bank, pentru a plăti comanda pînă pe 7 februarie, ora 24:00. Neplata în termen înseamnă anularea comenzii
5. Pînă pe 7 februarie, solicitantul trebuie să trimită la adresa de mail [email protected] sau prin poştă, la sediul FRF, copii după paşapoarte

De ştiut!
> Solicitanţii din ţară care nu vor intra în posesia biletelor plătite, în urma tragerii la sorţi, le va fi restituită integral suma virată în contul FRF
> Solicitanţii români din străinătate care nu vor prinde bilete îşi vor primi înapoi banii, mai puţin comisioanele bancare internaţionale, circa 15 euro

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
Nationala
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (19)
 •  31 Ianuarie 2008, 10:48

DE CE NU ACEI SUPRTERII NU-SI CUMPARA BILETE CU 330DE EURO DE LA UEFEA? CA SA IA BILETELE AMARATILOR, IAR EI AU 100-200 KM PANA IN ELVETIA . REPATRIATI-VA SI ATUNCI SUNTETI ROMANII ADEVARATII ,TRAITI,MUNCITI,CASTIGATI PT TARA NOASTRA SI ATUNCI BUCURATI-VA DE NATIONALA NOASTRA....SUNT NATIONALIST ASTA E HAI ROMANIAAAAAAA

 •  31 Ianuarie 2008, 10:45

PAREREA MEA ESTE CA AR TREBUI SA SE TINA CONT SI DE DEPLASARILE CARE LE-AU FACUT SUPORTERII CU ECHIPA NATIONALA IN STRAINATATE, ACUM TOTI DORESC IN SPECIAL CEI DIN STRAINATATE CARE AU SALARIUL DE 1500-2000 EURO SI SUNT LA TRAGEREA LA SORTII CU NOI AMARATII CARE AM INFRUNTAT PLOAIE SI VANT ,LA CONSTANTA,ROTTERDAM,,SOFIA.

 •  30 Ianuarie 2008, 18:43

Este o mare marlanie ceea ce se intampla cu biletele de categ 1. Bulangii astia care se autointituleaza pompos "familia fotbalului" si care sunt neintrecuti la "spart" seminte nu suporta sa vada meciul decat de la tribuna I iar amarastenii care vor incuraja echipa pot sa o faca si de prin colturile stadionului! Huo...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează