FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, 21:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Doar aproximativ 10% din biletele pentru meciul cu Argentina au fost returnate » Busculadă cu Franţa

Pe 6 septembrie, Raț îl va
păzi pe Ribery avînd în
spate 55.000 de oameni
entuziaști la inaugurarea
National Arena
Foto: Raed Krishan
Pe 6 septembrie, Raț îl va păzi pe Ribery avînd în spate 55.000 de oameni entuziaști la inaugurarea National Arena Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 23:55

Au rămas valabile 35.000 de tichete pentru meciul cu trupa lui Blanc, programat pe 6 septembrie, momentul inaugurării National Arena. Cererea actuală depăşeşte biletele rămase

Mai sînt doar trei zile pînă cînd suporterii pot face opţiunea în legătură cu biletele cumpărate la meciul ratat cu Argentina, le păstrează pentru partida cu Franţa din 6 septembrie (preliminariile Euro 2012) sau le returnează pînă cel tîrziu pe 10 august. Iar semnele sînt că lumea a rămas conectată la emoţia inaugurării noului stadion, chiar dacă nu va mai veni Messi.

Asta fiindcă, potrivit organizatorilor, numai circa 10% dintre cumpărători au solicitat pînă acum să primească înapoi banii! "Sînt deja în jur de 35.000 de oameni cerţi pentru jocul cu francezii şi încă o dată pe atît ar dori să cumpere tichete", spun federalii, anticipînd un nou val de solicitări în aşteptarea confruntării cu "cocoşii".

Mesaj pentru Naşu': fanii nu mai vor Argentina!
În paralel, FRF i-a invitat să voteze pe cei care şi-au cumpărat bilete la întîlnirea eşuată cu sud-americanii de pe 10 august dacă doresc ca partida să se dispute la o altă dată FIFA. Fanii echipei naţionale au avut la dispoziţie două sondaje pe siteul FRF, dar şi pe pagina de facebook, unde îşi pot exprima opţiunea pînă astăzi la ora 12:00.

Ieri seara, puţin peste 1000 de persoane au votat în cele două sondaje, majoritatea spunînd că meciul nu trebuie să se mai joace. Aceeaşi părere au avut-o şi cititorii GSP. Mircea Sandu a fost împuternicit de Comitetul Executiv să înceapă discuţiile pentru reprogramarea întîlnirii cu "pumele" ţinînd cont şi de punctele de vedere ale suporterilor.

Vreţi sau nu reprogramarea partidei cu Argentina?
FRF
DA 36%
NU 64 %
Total voturi: 749

FACEBOOK
DA 37%
NU 63%
Total voturi: 262

GSP.RO
DA 30%
Nu 70%
Total voturi: 2219

Rădoi: ”Am ajuns rău!”
Într-o declaraţie oferită pentru Dolce Sport, Mirel Rădoi, retras de la reprezentativă în timpul mandatului lui Răzvan Lucescu, a luat peste picior meciul de pregătire pe care "naţionala" îl va disputa la Serravalle, miercuri, ora 21:00: "Mi se pare ciudat ce s-a întîmplat la echipa naţională! Vorbim despre un amical cu Argentina şi am ajuns să jucăm cu San Marino! Au ajuns rău, într-o situaţie nasoală! Nici unei echipe de club nu-i convine acum să-şi lase jucătorii pentru un meci cu San Marino. Cu Argentina era altceva!".

8 debutanţi pentru San Marino, miercuri, ora 21:30
Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat ieri lotul definitiv cu care va pleca în această dimineaţă în San Marino, pentru "amicalul" de miercuri, ora 21:30. A renunţat la Năstăsie, Brata şi Stanciu, trimişi la tineret, dar a păstrat în schimb opt debutanţi la reprezentativă: Luchin, Chiricheş, Nicoară, Pintilii, M. Cristescu, Strătilă, Chipciu şi Curelea. Iar dintre stranieri au căzut finalmente cinci nume: Săpunaru, Goian, Raţ, C. Lazăr şi Bogdan Stancu, la ultimul renunţînd din cauza problemelor pe care le are la Galata. Iată lotul complet:

Televizare în suspans: maximum 50.000 de euro
Astăzi se va decide dacă meciul echipei naţionale cu San Marino va fi televizat în România şi ce post tv ar putea transmite partida. "Drepturile le deţine o companie elveţiană, Infront Media. Dacă vor cere chiar şi 50.000 de euro, e o sumă mult prea mare pentru un astfel de meci, cu un adversar modest şi parafat în scurt. Deocamdată nu există nici un interes clar din partea televiziunilor", a explicat o sursă din federaţie.

"Nu e o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi. Nu ne vom duce acolo ca nişte vedete, pentru că şi argentinienii dacă veneau n-o făceau cu nasul pe sus ca să inaugureze cel mai frumos stadion din România"
Gabriel Torje, mijlocaş România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
doru11
doru11  •  08 August 2011, 09:36

Pai da, logic, nu s-au returnat, eu si inc aun prieten nici nu am primit inca biletele, ceea ce face greu sa le returnezi.

ius_87
ius_87  •  08 August 2011, 07:59
Postat de petru89 pe 08 August 2011, 02:42

ce plm ma, vedem meciu cu San Marino la Radio. de ras si de kkt vom ajunge

la radio se aude...

petru89
petru89  •  08 August 2011, 02:42

ce plm ma, vedem meciu cu San Marino la Radio. de ras si de kkt vom ajunge

Vezi toate comentariile (3)
Comentează