FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCHIMBARE LA NAŢIONALĂ

Dorinel Munteanu face dezvăluiri: "În lumea fotbalului se ştie deja cine va veni în locul lui Victor Piţurcă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 20:49

Recordmanul de selecţii al naţionalei, 134, Dorinel Munteanu, spune că în lumea fotbalului este deja cunoscut numele viitorului selecţioner care va veni dacă Gică Popescu va cîştiga alegerile pentru şefia FRF.

"Se ştie foarte bine cine va veni. Nu vorbesc de Gică Hagi. Să aşteptăm acel moment. Nu vreau să intru în detalii, dar se ştie deja în lumea fotbalului că X va pregăti naţionala.

Va fi un antrenor din noua generaţie. Dar, indiferent cum îl cheamă, are nevoie de încredere, susţinere şi răbdare", a declarat Dorinel Munteanu la DolceSport.

Antrenorul de 45 de ani a comentat şi posibilitatea să pregătească chiar el prima reprezentativă: "Pe noi, antrenorii, este clar că rezultatele ne propun, cel puţin la naţională. Ca să accepţi această provocare trebuie să ai experienţă, performanţă la nivel înalt. E prea devreme pentru mine să preiau naţionala, din punctul meu de vedere".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (41)
merace
merace  •  23 Noiembrie 2013, 13:35

Dumneze stie deja cine va lua campionatul in urmatorii 100 de ani... Dar nu spune ca sa nu afecteze cotele la pariuri!... HaHaHa!!!

gymd
gymd  •  22 Noiembrie 2013, 14:46

Un antrenor strain si vom avea garantata calificarea la un mondial, pana atunci ne vom lupta in mediocritate cu salamandrele astea :)))))

gymd
gymd  •  22 Noiembrie 2013, 14:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu Dinamo prefera sa stea akasa decat sa fim ultimii din UCL, singura echipa care are 1 p in UCL HAHAHAHAHA :))))))))))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează