FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Două nume de antrenori propuse pentru postul de selecționer: "Mâine aș începe negocierile"

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 14:08

Valeriu Răchită, cel care va gira, foarte probabil, noul proiect fotbalistic la Petrolul Ploieşti, crede că echipa naţională are nevoie de un antrenor mai tânăr decât Anghel Iordănescu.

"Eu l-aş vedea selecţioner pe Dan Petrescu sau Cosmin Olăroiu. Sunt doi antrenori tineri, ancoraţi în realitatea fotbalului modern, doi antrenori care au performat şi în străinătate.

Daca aş fi preşedinte de federaţie mâine aş incepe negocierile cu unul dintre cei doi. Din punctul meu de vedere Boloni nu este o variantă, pentru că a mai fost. El este plecat de foarte mult timp din ţară, nu ştie realitatea fotbalului românesc şi, cred eu, nici nu mai are entuziasm la vârsta lui pentru a construi.

Suntem în faza în care trebuie sa construim o nouă echipă naţională. Sunt jucători precum Sânmărtean şi Raţ care vor ieşi din circuitul echipei naţionale, Goian a făcut-o deja. Trebuie adus sânge proaspăt. Dan Petrescu şi Olaroiu au demonstrat, peste tot, că se pricep”, a precizat Valeriu Răchita la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
the_gunner
the_gunner  •  24 Iunie 2016, 02:45

Dan Petrescu antrena Dinamo Moscova .De cealalta parte a continentului un club in criza si in cautare de un nou manager. Chelsea FC . Acestia fac o propunere rusilor ,propunere ce nu putea fi refuzata . Rusii accepta pe loc ,dar Petrescu nu . Spune ca inca nu e timpul pt o mutare decisiva desi CFC a fost clubul lui .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Iunie 2016, 15:28

Sa ne scuteasca specialistii de recomandari din acestea fara proba de lucru ...sa faca o echipa din jucatori care n au fost convocati in Franta ...si sa joace contra echipei antrenate de Kascheta ...daca nu reusesc sa bata ...nu s buni ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează